ΑρχικήReviewsRazer Phone: Θέλετε κινητό για gaming; Αυτή είναι η επιλογή για εσάς!

Razer Phone: Θέλετε κινητό για gaming; Αυτή είναι η επιλογή για εσάς!

Τα κινητά τηλέφωνα και συγκεκριμένα τα πιο σύγχρονα smartphones είναι ως επί το πλείστον η οθόνη τους. Αυτός είναι και ο λόγος, που ένας αρκετά σημαντικός αριθμός χρηστών επιλέγουν ποια θα είναι η επόμενη αγορά τους αναφορικά με τα smartphones, από το πόσο τους ικανοποιούν οι ιδιότητες της οθόνης τους. Ένα τέτοιο κινητό έχει δημιουργήσει η Razer.

razer

Ναι, κατά πάσα πιθανότητα όλοι περιμέναμε μια ιδιαίτερα ποιοτική οθόνη να προέρχεται ίσως από την Apple ή την Samsung. Κι όμως, σήμερα θα εξετάσουμε μια επιλογή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις δύο προαναφερθείσες μεγάλες εταιρείες.

To Razer Phone κυκλοφόρησε ομολογουμένως πριν αρκετό καιρό, τον Δεκέμβριο του 2017. Έχει οθόνη 120 Hz και 5.7 ιντσών, εντυπωσιακά ηχεία και κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδανικό για gaming.

Η αρχική του τιμή ήταν αρκετά αποθαρρυντική, καθώς ανέρχονταν στα $700. Τώρα και μετά από 2 σχεδόν χρόνια κυκλοφορίας, μπορείτε να το βρείτε για περιορισμένο χρονικό διάστημα μέσω eBay στο Microsoft Store για $269, χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιού powerten.

Μετά το Razer Phone, κυκλοφόρησε και το Razer Phone 2. Αυτό για την ώρα κοστίζει $399,99.

Ας επανέλθουμε όμως. Η οθόνη του κινητού είναι 120 Hz και μοιάζει μοναδικά ρευστή, κάτι που κάνει τις υπόλοιπες που είναι συνήθως 60 Hz να ωχριούν μπροστά της. Όσο για τα ηχεία της; Ο Sean Hollister, που έκανε ένα από τα reviews της συσκευής, υποστηρίζει ότι είναι καλύτερα από το 90% των ηχείων laptops που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ.

razer

Για να είμαστε τελείως αντικειμενικοί όμως, το Razer Phone δε διαθέτει υποδοχή για ακουστικά και η κάμερα του δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Η μπαταρία του βέβαια είναι μέσης διάρκειας.

Σε κάθε περίπτωση, αν ασχολείστε και σας ενδιαφέρει σοβαρά το gaming, ή θέλετε ένα τηλέφωνο με ηχεία που πραγματικά ακούγονται ποιοτικά, το Razer Phone είναι μια εξαιρετική και πολύ οικονομική επιλογή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS