ΑρχικήsecurityΠότε πρέπει να ενημερώσετε το σύστημα Access Control της επιχείρησης σας;

Πότε πρέπει να ενημερώσετε το σύστημα Access Control της επιχείρησης σας;

Σημάδια ότι πρέπει να αλλάξετε το Access Control (Ελέγχου Πρόσβασης) σύστημα σας

Το Access Control σύστημα υπερβαίνει τον έλεγχο του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι εισέρχονται και εξέρχονται από μια επιχείρηση δηλαδή αν μιλάμε για μια απλή κλειδαριά και ένα κλειδί. Οι σημερινές επιχειρήσεις που έχουν την έδρα τους στο εξωτερικό και ασχολούνται με την εξασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων και των υπαλλήλων τους εξακολουθούν να απευθύνονται σε εμπορικούς κλειδαράδες, όπως το The Flying Locksmith, για να εγκαταστήσουν πολύ πιο εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα access control που χρησιμοποιούν ηλεκτρονική κάρτα ή key fob (μικρή συσκευή ασφαλείας) για την είσοδο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα συστήματα για να ελέγξετε την είσοδο στις εξωτερικές πόρτες της επιχείρησής σας ή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιοχές υψηλής ασφάλειας στην επιχείρησή σας. Αυτό το σύστημα, παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στους εργαζόμενους που έχουν εγκριθεί διατηρώντας παράλληλα αυτούς που δεν έχουν εξουσιοδότηση έξω από τα συστήματα.

Αν και αυτός ο τύπος συστήματος ασφαλείας είναι πολύ πιο ασφαλής από τον μέσο όρο κλειδώματος και κλειδιού σας, εξακολουθούν να υπάρχουν χρόνοι που θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες κλειδαριάς εμπορικής χρήσης για την ενημέρωση, την αλλαγή ή την αναβάθμιση του υπάρχοντος εμπορικού συστήματος ελέγχου πρόσβασης.

Access Control

Γιατί να αναβαθμίσετε το access control system;

Είτε η επιχείρησή σας αναπτύσσεται ταχύτατα είτε έχετε ήδη καθιερωθεί ως ηγέτης στην αγορά σας, είναι πιθανό να προσλαμβάνετε τρεις υπαλλήλους το μήνα (ή περισσότερους) για να συμβαδίσετε με τις ανάγκες σας. Αυτά είναι εξαιρετικά σημάδια ανάπτυξης, αλλά το υπάρχον σύστημα ελέγχου πρόσβασης ενδέχεται να μην συμβαδίζει με την επιτάχυνση της στελέχωσής σας. Η πρόσληψη νέων υπαλλήλων έχει τις δικές του προκλήσεις στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο.   Το Flying Locksmith μπορεί να εγκαταστήσει ένα διαισθητικό σύστημα ελέγχου πρόσβασης για να σας παρέχει διαχείριση και έλεγχο των εγκαταστάσεων χωρίς την χρήση των κλειδιών. Μπορείτε να δώσετε πρόσβαση στους νέους υπαλλήλους σας μόνο στις περιοχές που χρειάζονται και να κλειδώσετε οποιονδήποτε άλλο χώρο.

Ο οργανισμός σας ανησυχεί για την ασφάλεια – Εάν είχατε απολύσει έναν υπάλληλο πρόσφατα, πώς μπορείτε να ξέρετε ότι η επιχείρησή σας είναι ασφαλής; Ακόμα κι αν οι υπάλληλοι έχουν επιστρέψει τα κλειδιά τους, είναι πιθανό ότι έχουν κάνει αντίγραφα; Όταν κάποιο κλειδί λείπει, για οποιονδήποτε λόγο, η δημιουργία νέου ή η αντικατάσταση του κλειδιού μπορεί να είναι δαπανηρή. Ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης μπορεί να λύσει αυτά τα προβλήματα με μια γρήγορη ενημέρωση των κωδικών και των καρτών.

Το τρέχον πλαίσιο ελέγχου πρόσβασης είναι παρωχημένο –  Είχατε αυτό το φανταχτερό σύστημα ελέγχου ηλεκτρονικής πρόσβασης εγκατεστημένο εδώ και χρόνια – από τότε που δημιουργήσατε την επιχείρηση σας. Αυτά είναι σπουδαία νέα. Ωστόσο, ίσως θελήσετε να εξετάσετε τις νέες τεχνολογίες που προέκυψαν από την εγκατάσταση του συστήματός σας. Και, επίσης, μπορεί να θέλετε να διερευνήσετε την πιθανότητα οι hacker υψηλής τεχνολογίας να έχουν βρει έναν τρόπο να εισβάλουν στο παλιό σας σύστημα. Φυσικά πολλές εταιρείες μπορούν να σας προσφέρουν προηγμένα συστήματα με νέες, ολοκληρωμένες λειτουργίες και βελτιωμένη απόδοση.

Κάντε την επιχείρηση σας όσο πιο trendy γίνεται και στον τομέα της ασφάλειας  –  Γιατί χρησιμοποιείτε ακόμα ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης από το 2005; Θέλετε να προσελκύσετε τους πιο ειδικευμένους, περιζήτητους υπαλλήλους στην αναπτυσσόμενη εταιρεία σας. Όταν οι σημαντικοί πελάτες και οι επισκέπτες επισκέπτονται την επιχείρησή σας, θέλετε να τους εντυπωσιάσετε με τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Ένα σύγχρονο σύστημα ασφάλειας υψηλής τεχνολογίας όχι μόνο θα τους κάνει να αισθάνονται πιο ασφαλείς, αλλά τους ενημερώνει ότι η ασφάλεια αποτελεί την κορυφαία προτεραιότητα για την εταιρεία σας και ότι παραμένετε σε ισχύ με τις τελευταίες επιλογές για ποιοτική επιχειρηματική ασφάλεια.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS