ΑρχικήTop PicksCloud Backup: Οι καλύτερες επιλογές που αξίζει να δοκιμάσετε!

Cloud Backup: Οι καλύτερες επιλογές που αξίζει να δοκιμάσετε!

Όταν ακούτε για cloud backup, πρέπει να γνωρίζετε ότι πρόκειται για τη μέθοδο αντιγραφής εγγραφών από τον υπολογιστή του σπιτιού σας σε έναν άλλο server. Είναι στην πραγματικότητα, μια άκρως οικονομική παροχή για να είστε σίγουροι για τα προσωπικά αρχεία και δεδομένα σας, σε περίπτωση κλοπής ή και βλάβης του εξοπλισμού σας. Σας παρέχει τη δυνατότητα ανάκτησης των αρχείων ανά πάσα στιγμή.

Φυσικά δεν είναι όλα τα προϊόντα cloud το ίδιο. Κάποια, για παράδειγμα, αποθηκεύουν για κάποιο διάστημα τα διαγραμμένα αρχεία σας, κάποια στοχεύουν στην κρυπτογράφηση και την ασφάλεια και κάποια άλλα παρέχουν επιπλέον δυνατότητες. Σας παρέχονται τόσες πολλές και διαφορετικές επιλογές και σίγουρα θα βρεθεί κάτι να σας καλύπτει.

Cloud

Εδώ θα παραθέσουμε μόνο κάποιες από τις cloud backup επιλογές σας.

Το πιο διαδεδομένο Cloud backup είναι το IDrive. Το IDrive σας επιτρέπει να επιλέξετε, ποια αρχεία δεδομένων θέλετε να αποθηκεύσετε και πόσο τακτικά θέλετε να τα ενημερώνετε. Ενσωματώνει ακόμη μια λειτουργία που συγχρονίζει και κάνει share, όπως το Dropbox και εάν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, το IDrive θα σας βοηθήσει να το επιλύσετε.

Στη συνέχεια θα δούμε το Backblaze. Το Backblaze είναι η λύση που σας παρέχεται εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το cloud ή αν δε θέλετε να διαθέσετε πολλά χρήματα. Μόλις το Backblaze ενεργοποιηθεί, θα υποστηρίζει ότι χρειάζεται. Δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το IDrive στην περίπτωση των επιλογών, ωστόσο για το ευρύ κοινό, κάνει ακριβώς αυτό που χρειάζεται με το χαμηλότερο κόστος.

Cloud

Το SpiderOak είναι καλά σχεδιασμένο και απλό για να το χρησιμοποιήσει κανείς, ωστόσο η ασφάλεια είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα του. Τα αρχεία που αποθηκεύετε είναι κρυπτογραφημένα, έτσι ώστε να είναι απολύτως προσωπικά.

Το Acronis True Symbol είναι επιλογή cloud backup, η οποία υπάρχει εδώ και καιρό. Το γεγονός αυτό, μας παρέχει επιπλέον πληροφορίες για την ποιότητά του αφού, αν μη τι άλλο, έχει δοκιμαστεί. Κύριος στόχος του είναι οι διαφορετικές επιλογές και η απλότητα στη χρήση. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αρχείων και φακέλων, να παρακολουθείτε ολόκληρο το αρχείο καταγραφής social media και να κάνετε κρυπτογράφηση.

Τέλος, το SOS On-line Backup είναι πολύ καλό πρόγραμμα αλλά σίγουρα υστερεί σε σχέση με τα προηγούμενα. Έχει όμως ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Το SOS cloud backup δεν καθαρίζει προηγούμενα και διαγραμμένα αρχεία δεδομένων. Αυτό σημαίνει, ότι αν διαγράψετε ακούσια ένα έγγραφο μήνες αργότερα θα είναι εκεί.

Οι επιλογές είναι αρκετές και υπάρχουν διαφορετικές για να καλύψουν όλες τις ανάγκες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS