ΑρχικήTop PicksΤα 8 κορυφαία WordPress backup plugins για το 2019

Τα 8 κορυφαία WordPress backup plugins για το 2019

backup

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του WordPress site σας, είναι εξίσου σημαντική με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για τη συσκευή σας, αν όχι σημαντικότερη. Ακολούθως θα βρείτε μερικά από τα κορυφαία Backup Plugins, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων της τοποθεσίας σας στο WordPress με ευκολία.

# 1. UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

Πρόκειται για το δημοφιλέστερο και περισσότερο χρησιμοποιημένο Backup Plugin για το WordPress, με πάνω από δύο εκατομμύρια εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο. Το UpdraftPlus διευκολύνει και απλοποιεί τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας στο WordPress. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας στο χώρο αποθήκευσης του Cloud και να τα επαναφέρετε όποτε θέλετε.

# 2. BackWPup

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρόσθετη εφαρμογή BackWPup για το WordPress, ώστε να διατηρήσετε αντίγραφα ασφαλείας των περιεχομένων του WordPress και επίσης να τα αποθηκεύσετε στο διαδικτυακό σας cloud storage όπως το Google Drive, το Dropbox κτλ. Πρόκειται για δωρεάν εφεδρικό plugin για το WordPress, αν και εξακολουθεί να αναβαθμίζει την premium έκδοσή του για να αξιοποιήσει κάποιες άλλες εξαιρετικές λειτουργίες. Και με τη νέα ανεξάρτητη εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας από το Backup του WordPress με μερικά κλικ.

# 3. Backup Buddy

Έρχεται με πολλές προηγμένες λειτουργίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τα περιεχόμενα του ιστότοπού σας στο WordPress. Το Backup Buddy προσφέρεται από το iThemes και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή plugins για το WordPress. Από την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέχρι τη μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας σε νέους κεντρικούς υπολογιστές, υποστηρίζει πολλές έξυπνες λειτουργίες. Μπορείτε ακόμα να προγραμματίσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στην επιθυμητή ώρα. Επιπλέον, το Backup Buddy υποστηρίζει δωρεάν σάρωση για malware, για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή. Σε περίπτωση σφάλματος με τη βάση δεδομένων σας, μπορείτε να το επισκευάσετε με το Backup Buddy.

# 4. VaultPress

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι premium υπηρεσίες, όπως το VaultPress, προσφέρουν καλύτερες δυνατότητες από τα δωρεάν WordPress plugins και ιδιαίτερα αυτή, που έχει δημιουργηθεί από τους ανθρώπους που δημιούργησαν και το WordPress. Προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για τα δεδομένα σας και σαρώνει το site σας για πιθανούς κινδύνους, πέρα από πολλά ακόμα χαρακτηριστικά που προσφέρει.

# 5. Duplicator WordPress Backup Plugin

Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, μπορεί να αντιγράψει, να μεταφέρει, να κλωνοποιήσει και να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας ολόκληρου του ιστότοπού σας, από ένα μέρος σε ένα άλλο. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση του Duplicator δεν συνοδεύεται από την επιλογή αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και δεν προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης των δεδομένων αντιγράφων ασφαλείας σε άλλες εξωτερικές υπηρεσίες. Αλλά εάν αγοράσετε την Premium έκδοση του Duplicator, μπορείτε να προγραμματίσετε τα αντίγραφα ασφαλείας και να τα αποθηκεύσετε στο Cloud.

# 6. My WP Backup

Το WP Backup προσφέρει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να προστατεύσετε τον ιστότοπό σας από τους hackers, τη δυνητική καταστροφή δεδομένων και πολλά άλλα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αντίγραφα ασφαλείας όποτε θέλετε ή μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε αυτή τη διαδικασία.

# 7. WP-DB-Backup

Το WP-DB-Backup είναι ένα ακόμα όνομα στη λίστα των δωρεάν plug-ins για το WordPress, που σας βοηθά να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της βάσης δεδομένων σας, με ευκολία. Αυτό το πρόσθετο δημιουργεί μια βάση δεδομένων των ιστότοπων σας και στη συνέχεια τα στέλνει μέσω emails στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Ωστόσο, αυτό το πρόσθετο μπορεί μόνο να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας της βάσης δεδομένων σας και ολόκληρου του ιστότοπου.

# 8. BackUpWordPress

Αυτό το plugin δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για το WordPress, σας παρέχει την απλή διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με ένα μόνο κλικ. Μπορείτε να προγραμματίσετε το αντίγραφο ασφαλείας σας όπως εσείς επιθυμείτε και θα στείλει το αρχείο αντιγράφων ασφαλείας μέσω email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Λόγω των απλών και εύκολων ρυθμίσεών του, πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγκαταστήσει αυτό το πρόσθετο.

Εν κατακλείδι, το να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τον ιστότοπό σας, είναι κάτι πολύ σημαντικό, ειδικά στις μέρες μας, όπου η εγκληματικότητα στο διαδίκτυο είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS