ΑρχικήbusinessΨάχνετε firewall για την μικρή επιχείρησή σας; Αυτά ειναι τα καλύτερα!

Ψάχνετε firewall για την μικρή επιχείρησή σας; Αυτά ειναι τα καλύτερα!

Εάν έχετε μια μικρή επιχείρηση με πολλά συστήματα, ένας τρόπος για να διατηρείτε τα πάντα ασφαλή είναι η χρήση firewall. Το κατάλληλο firewall αποφεύγει ransomware και σταματά τα cyberattacks.

Στη συνέχεια του άρθρου, θα δούμε τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να βρείτε.

firewall

Το καλύτερο firewall για μικρές επιχειρήσεις: Fortinet Security Fabric.

Τα firewall αυτής της εταιρείας είναι μερικά από τα πιο ασφαλή στην αγορά. Διαθέτουν πολύ δυνατό software, κατάλληλο για την προστασία μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Για τις μικρές επιχειρήσεις, το Fortinet προσφέρει μια ποικιλία από εξαιρετικά routers.

Η διαχείριση γίνεται μέσω μιας μοναδικής κονσόλας, η οποία διατηρεί όλες τις ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις ομαδοποιημένες για απλή και ολοκληρωμένη επίβλεψη ανά πάσα στιγμή. Φυσικά, όλα είναι ανεβασμένα σε cloud, οπότε η απομακρυσμένη λειτουργία είναι απολύτως εφικτή, ανεξάρτητα από τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Το πιο απλό firewall για μικρές επιχειρήσεις: Ubiquiti EdgeRouter.

Το Ubiquiti EdgeRouter είναι στην πραγματικότητα router που έχει ενσωματωμένο firewall, το οποίο από προεπιλογή μπλοκάρει ότι χρειάζεται. Τα Ubiquiti routers διαθέτουν ένα απλό σύστημα για την προσθήκη συγκεκριμένων κανόνων του firewall, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τελείως οτιδήποτε συμβαίνει και τι μπορεί να επικοινωνήσει με το δίκτυο. Διαθέτει ακόμη έναν εύχρηστο οδηγό για να σας λύσει τυχόν απορίες σε σχέση με τις χειροκίνητες εργασίες και αυτόματες ρυθμίσεις.

Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή επιλογή και δε χρειάζεται να έχετε συγκεκριμένη τεχνογνωσία επί του θέματος, κάτι πολύ σημαντικό αν θέλετε απλώς να λειτουργεί κανονικά η επιχείρησή σας.

Εάν θέλετε ένα firewall που κάνει ό, τι χρειάζεστε και δεν απαιτεί μεγάλη διαχείριση, τα Ubiquiti routers είναι η καλύτερη λύση για εσάς.

firewall

Το καλύτερο επιχειρησιακό firewall: Cisco Meraki MX.

Πρόκειται για μια εταιρεία που απευθύνεται συνήθως σε μεγάλες επιχειρήσεις. Αν ψάχνετε όμως, ένα firewall που προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά ακόμη και για τη δική σας μικρή επιχείρηση αυτή είναι η επιλογή για εσάς.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν φιλτράρισμα περιεχομένου και προηγμένη προστασία malware, ενώ υπάρχει αυτοματοποιημένη διαμόρφωση VPN, εάν θέλετε να προστατεύσετε όλες τις εξερχόμενες συνδέσεις.

Το καλύτερο δωρεάν firewall για μικρές επιχειρήσεις: OPNSense.

Είναι μια δωρεάν, εύκολη στη χρήση επιλογή που παρέχει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά των ακριβών firewalls. Πραγματοποιεί εβδομαδιαία και εξαμηνιαία updates.

Αν και δεν είναι η ιδανική επιλογή για αρχάριους, είναι διαχειρίσιμο τόσο από μικρά δίκτυα, όσο από μεγάλους οργανισμούς.

Για την πρώτη χρήση διαθέτει οδηγό για αρχάριους που θα σας κατατοπίσει πλήρως.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS