ΑρχικήsecurityGuidewire: Αναβαθμίζει την πλατφόρμα για τη διαχείριση κινδύνων στον κυβερνοχώρο

Guidewire: Αναβαθμίζει την πλατφόρμα για τη διαχείριση κινδύνων στον κυβερνοχώρο

GuidewireΗ Guidewire Software, μια εταιρεία παροχής λογισμικού, ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει την τέταρτη γενιά (Model 4) του Guidewire Cyence for Cyber ​​Risk Management. Πρόκειται για ένα εργαλείο που υπολογίζει τις ζημιές (και την προέλευσή τους) που προκύπτουν μετά από μια επίθεση ransomware σε μια επιχείρηση.

Σύμφωνα με τους ερευνητές της Guidewire, οι επιθέσεις Ransomware έχουν αυξηθεί κατά 118% κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019. Οι κακόβουλοι hackers δημιουργούν νέα ransomware και βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους εισβολής στα συστήματα των θυμάτων. Στόχος τους είναι να επηρεάσουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις και να ζητήσουν μεγάλα χρηματικά ποσά. Κάποιες από τις επιθέσεις μπορούν να διακόψουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων. Η οικονομική ζημιά που προκαλούν μπορεί να είναι τεράστια.

Η Guidewire εξελίσσει συνεχώς τα δεδομένα και τις μεθόδους της ώστε να υπάρχει μεγαλύτερος έλεγχος σχετικά με τις απειλές στον κυβερνοχώρο. “Το Model 4 θα παραδοθεί με αυξημένο επίπεδο διαφάνειας. Οι χρήστες θα μπορούν να εμβαθύνουν περισσότερο στο μοντέλο για να μπορούν να καταλάβουν καλύτερα τους κινδύνους στον κυβερνοχώρο και να υπολογίσουν τι απώλειες μπορεί να έχουν από μια ενδεχόμενη επίθεση.

Το Model 4 θα έρθει με πολλές νέες δυνατότητες και βελτιώσεις.

“Το Cyence for Cyber Risk Management, Model 4, προσθέτει νέες συναρπαστικές δυνατότητες για τις ασφαλιστικές εταιρείες”, δήλωσε ο Paul Mang, γενικός διευθυντής της υπηρεσίας δεδομένων της Guidewire. “Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει τις ασφαλιστικές εταιρείες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, να εκτιμήσουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τους κινδύνους από τις επιθέσεις ransomware».

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS