ΑρχικήReviewsDell Technologies: Φέρνει νέες συσκευές και δυνατότητες!

Dell Technologies: Φέρνει νέες συσκευές και δυνατότητες!

Η Dell Technologies θα κυκλοφορήσει νέες συσκευές με το PowerProtect DD, που είναι η επόμενη γενιά των συσκευών αποθήκευσης Data Domain. Εκτός από αυτό, η εταιρεία προσθέτει νέες δυνατότητες στο ήδη υπάρχον προϊόν cyber αποκατάστασης και στο Dell EMC PowerProtect Software.

Dell Technologies

Τα updates έχουν σκοπό να ικανοποιήσουν τις ολοένα και περισσότερες ανάγκες της εταιρείας στον τομέα της ασφάλειας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι νωρίτερα φέτος ο Δείκτης Global Data Protection της Dell EMC διαπίστωσε ότι οι οργανισμοί χρησιμοποίησαν 9,7 petabytes δεδομένων το 2018. Σε σύγκριση με το 2016, αυτό είναι μια αύξηση 569%.

Όπως ανέφερε η Ruya Atac-Barrett, αντιπρόεδρος του Data Protection Marketing, η προστασία των δεδομένων είναι πολύ σημαντική και το πρόβλημα δεν πρόκειται να φύγει ποτέ, αλλά θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Ακόμη, τόνισε ότι οι οργανισμοί καλούνται να έρθουν σε επαφή με περισσότερες εφαρμογές και end points.

Η Dell Technologies σε αυτή τη φάση θα κυκλοφορήσει τρεις νέες συσκευές PowerProtect DD Series στις 30 Σεπτεμβρίου. Τα DD6900, DD9400 και DD9900. Το portfolio περιλαμβάνει επίσης την Dell EMC Data Domain Virtual Edition και το Data Domain DD3300, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως Dell EMC PowerProtect DD Virtual Edition και Dell EMC PowerProtect DD3300.

Dell Technologies

Επιπλέον το portfolio περιλαμβάνει έως και 38% ταχύτερη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και έως και 36% ταχύτερη αποκατάσταση. Παρέχει ακόμα άμεση πρόσβαση και άμεση αποκατάσταση μέχρι 60.000 IOPS για έως και 64 virtual μηχανές, καθώς και υποστήριξη για ταχύτητες δικτύου 25 GbE και 100 GbE.

To PowerProtect DD portfolio της Dell Technologies παρέχει deployment σε λίγα λεπτά. Οι νέες συσκευές είναι συμβατές με το software PowerProtect, που κυκλοφόρησε από την εταιρεία τον περασμένο Απρίλιο. Αυτό το software παρέχει υποστήριξη για το EMC Cloud Disaster Recovery.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS