ΑρχικήinetΤο αναμενόμενο χαρακτηρσιτικό των Windows 10 θα καθυστερήσει λίγο ακόμα

Το αναμενόμενο χαρακτηρσιτικό των Windows 10 θα καθυστερήσει λίγο ακόμα

Windows

Ένα από τα πιο φιλόδοξα χαρακτηριστικά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στα Windows 10 είναι το Sets. Μάλιστα πρόσφατα οι φήμες φούντωσαν ξανά σχετικά με το χαρακτηριστικό, καθώς πολλοί εικάζουν ότι η Microsoft θα μπορούσε να φέρει το Sets στην ενημερωμένη έκδοση 21H1.

Οι φήμες αυτές άρχισαν να κυκλοφορούν, όταν το Ιταλικό blog, Aggiornamenti Lumia εντόπισε ορισμένες αναφορές του Insider build 19480 και άλλες σε πακέτα Windows Language του Microsoft Store. Τα ευρήματα μοιράστηκαν στο Twitter από το χρήστη WalkingCat, ο οποίος ρώτησε αν το Sets θα κυκλοφορήσει στο build 19481 ή όχι.

Το tweet του WalkingCat έλαβε σύντομα μια απάντηση από τον Brandon LeBlanc, ο οποίος είναι ο ανώτερος διευθυντής προγράμματος για το Windows Insider και απορρίπτει συνοπτικά οποιεσδήποτε ελπίδες για το χαρακτηριστικό των Windows 10. Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν νεοσυσταθέντα εσωτερικά build.

Στο παρελθόν, έχουμε δει πρώιμες εκδόσεις των Windows 10 Sets σε builds RS5. Η δυνατότητα φέρνει τη διεπαφή με καρτέλες στα Windows 10, όπου οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν διαφορετικές εφαρμογές όπως ακριβώς με τις καρτέλες ενός προγράμματος περιήγησης στο web.

Αλλά τον Ιούνιο του 2018, η εταιρεία αφαίρεσε το χαρακτηριστικό από το πρόγραμμα Insider, λέγοντας ότι θα δουλέψει πάνω σε αυτό για να το βελτιώσει. Οι πιθανότητες να κυκλοφορήσει το χαρακτηριστικό Sets με το 20H1 ήταν μικρές και τώρα ο LeBlanc έχει επίσης διαψεύσει τη φήμη και για το 21H1. Επομένως, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.

Η κυκλοφορία ενός ατελούς χαρακτηριστικού, το οποίο μάλιστα έχει ως στόχο να αλλάξει μία από τις βασικές λειτουργίες των Windows 10, δεν φαίνεται να είναι μια κίνηση που η Microsoft θα ήθελε να κάνει.

Είναι πολύ πιθανό η Microsoft να προσπαθεί να αναπτύξει το χαρακτηριστικό Sets σε ένα επίπεδο όπου μπορεί να κυκλοφορήσει στο κοινό χωρίς κανένα πρόβλημα. Η καθυστέρηση κυκλοφορίας δεν φαίνεται να προκαλεί έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη την πολύ κακή εμπειρία της Microsoft με τις Ενημερώσεις των Windows τα τελευταία δύο χρόνια. Οι δύο τελευταίες ενημερώσεις παρουσίασαν τόσα πολλά ελαττώματα, που η εταιρεία αναγκάστηκε να τις αποσύρει και να τις εκδώσει εκ νέου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS