ΑρχικήinetΤο Windows 10 20H1 build 18850 είναι εδώ, με διορθώσεις σφαλμάτων για...

Το Windows 10 20H1 build 18850 είναι εδώ, με διορθώσεις σφαλμάτων για Skip Ahead Insiders

build

Μετά την κυκλοφορία του Windows 10 19H1 build 18351, για Fast Ring Insiders, η Microsoft φέρνει τώρα ένα νέο build 20H1, για Skip Ahead Insiders. Μέχρι τώρα, τα builds αυτού του νέου αναπτυξιακού κλάδου, δεν έφεραν νέα χαρακτηριστικά και το ίδιο μπορεί να ειπωθεί γι’ αυτό το νέο build 18850.

Οι πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του νέου build, αναφέρουν μια ενημερωμένη έκδοση για την εφαρμογή Snip & Sketch, η οποία κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή για Insiders, αλλά αυτή η νέα έκδοση δεν συνδέεται με την εγκατάσταση του build 18850. Η έκδοση 10.1901.10521.0 του Snip and Sketch, θα χρησιμοποιεί πλέον το .png ως την προεπιλεγμένη μορφή αποθήκευσης και θα παρατηρήσετε επίσης επιβεβαιώσεις Narrator (screen reader), όταν αντιγράφεται ένα snip στο πρόχειρο.

Εκτός από αυτό, αυτή η νέα έκδοση φέρνει βελτιώσεις για το Microsoft Edge, το Sandbox των Windows και πολλά άλλα, αλλά η Microsoft δεν έχει ακόμη επιδιορθώσει τα προβλήματα που σχετίζονται με το λογισμικό κατά της εξαπάτησης και τις κάρτες ήχου Creative X-Fi. Οι πλήρεις πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία, είναι διαθέσιμες εδώ.

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Mary Jo Foley από την ZDNet, αυτή η πρόωρη δοκιμή των 20H1 builds είναι το αποτέλεσμα της επιθυμίας της Microsoft, να παραλληλίσει την κυκλοφορία των Azure και Windows. Ωστόσο, η ομάδα του Windows Insider εξακολουθεί να σχεδιάζει την κυκλοφορία του 19H2 builds στο Insiders αργότερα αυτή την άνοιξη, μόλις ολοκληρωθεί το 19H1.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS