ΑρχικήbusinessWindows 10 με 9.62 €! Ο καλύτερος σύμμαχος για τα AMD Ryzen...

Windows 10 με 9.62 €! Ο καλύτερος σύμμαχος για τα AMD Ryzen 3000!

Windows 10 με 9.62 € – Ο καλύτερος σύμμαχός σας για τη σειρά AMD Ryzen 3000!

 Ryzen

Υπάρχει ένας νέος CPU βασιλιάς!

Ο αιώνιος πόλεμος μεταξύ της Intel και της AMD γίνεται πιο ενδιαφέρον με την AMD να αποκαλύπτει μια τόσο μοναδική CPU που υπόσχεται να κατατροπώσει τους ανταγωνιστές της! Παρουσιάστηκαν πριν από λίγες εβδομάδες, οι νέοι επεξεργαστές της σειράς Ryzen 3000 οι οποίοι έχουν τραβήξει την προσοχή του κοινού δεδομένων των υψηλών πωλήσεων τόσο στην Ασία όσο και στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκθέσεις των εταιριών Danawa Research (South Korean Market Data company) και Mindfactory (German Hardware retailer), η ολοκαίνουργια σειρά Ryzen 3000 έχει ήδη ξεπεράσει το μερίδιο αγοράς της Intel Core. Τα νέα chips της AMD εξασφάλισαν ένα μερίδιο αγοράς 53,36% – περισσότερο από το μισό της Intel – φτάνοντας το υψηλότερο -σε ποσοστά- μερίδιο της εταιρείας τα τελευταία 5 χρόνια!

Core i9: Η νέα mainstream CPU της AMD υπόσχεται σπουδαία πράγματα τόσο στους gamers όσο και στους content creators! Συγκεκριμένα, προσφέρει ένα εξαιρετικό λόγο Price-Performance Ratio, ανώτερη απόδοση ενέργειας και μεγάλες δυνατότητες overclocking!

Εν ολίγοις, εάν θέλετε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας και ψάχνετε για μια νέα CPU, αυτή είναι η σωστή ευκαιρία για εσάς: Χαμηλή τιμή, υψηλή απόδοση!

Windows 10 – ο καλύτερος σύμμαχός σας για τη σειρά AMD Ryzen 3000!

Τις περισσότερες φορές, η απόκτηση ενός νέου επεξεργαστή σημαίνει επίσης ότι χρειαζόμαστε μια νέα Motherboard. Μερικές φορές, ίσως χρειαστούμε και μια νέα κάρτα γραφικών ή μνήμη RAM. Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω έξοδα, κατά την εγκατάσταση μιας νέας CPU, πρέπει επίσης να έχουμε υπόψη και την απόκτηση ενός νέου λειτουργικού συστήματος για τον υπολογιστή μας.

 Ryzen

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πρόσφατες δοκιμές και benchmarks, οι υπολογιστές που χρησιμοποιούν την τελευταία έκδοση των Windows 10 φαίνεται να έχουν καλύτερη απόδοση με τη νέα σειρά Ryzen 3000! Ωστόσο, οι άδειες των Windows 10 είναι γενικά πολύ ακριβές. Για παράδειγμα, εάν αγοράσαμε τα Windows 10 Pro απευθείας από τη Microsoft, θα σας κοστίσει μέχρι και 259,00 €!

Ευτυχώς, υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις στο διαδίκτυο που έχουν ήδη αποδειχθεί πολύ αξιόπιστες και σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια από τις αγαπημένες μας: GoodOffer24!

Ποιο είναι το GoodOffer24 και γιατί να το επιλέξετε;

Το Goodoffer24 είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που ειδικεύεται στην πώληση γνήσιων ψηφιακών κλειδιών, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Windows 10 Pro / Home, Microsoft Office 2019/2016 Software Suites, Xbox One Games, PC Games (PUBG, the TOTAL WAR SAGA κλπ.), Anti-Virus Software (McAfee και ESET) καθώς και πολλά άλλα.

Με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας στην αγορά και άριστη ανατροφοδότηση των χρηστών, το GoodOffer24 συνεχίζει να επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο!

Windows 10

Προσφορές & Εκπτώσεις έως και 30% OFF στα προϊόντα των Windows 10!

Το Goodoffer24 προσφέρει τώρα μια νέα καλοκαιρινή προφορά, με εκπληκτικές τιμές στο Microsoft Software. Η online πλατφόρμα ήδη προσφέρει μια μεγάλη έκπτωση, έως και 90% σε σύγκριση με την αρχική τιμή πώλησης της Microsoft – αλλά τώρα μπορείτε επίσης να λάβετε EXTRA έκπτωση έως και 30% στις ήδη χαμηλές τιμές!

25% έκπτωση με το κουπόνι έκπτωσης JGM25 για το πιο δημοφιλές λογισμικό της Microsoft. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες προσφορές αυτή τη στιγμή:

30% έκπτωση με το κουπόνι έκπτωσης JGO24OFFICE2019– Με το Microsoft Office 2019.

Εύκολο στην αγορά, εύκολο στη πληρωμή!

Οι αγορές στο GoodOffer24 είναι πολύ εύκολες! Μετά την παραγγελία, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα κλειδιά του προϊόντος σας – χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε ημέρες! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, η Εξυπηρέτηση Πελατών σας παρέχει γρήγορη και ολοκληρωμένη υποστήριξη 24/7, όλο το χρόνο!

Windows 10

Επιπλέον, το GoodOffer24 εγγυάται ότι όλες οι άδειες είναι έγκυρες – αν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα το επιλύσουν χωρίς απώλειες για εσάς.

Σημείωση: Εκτός από τις πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών, το PayPal είναι επίσης διαθέσιμο και συνιστάται για επιπλέον ασφάλεια.

Όλες οι προσφορές και οι ειδικές εκπτώσεις που παρουσιάζονται παραπάνω είναι περιορισμένες χρονικά και ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Επομένως, βιαστείτε! Ωστόσο, αν δεν προλάβετε την προσφορά, το Goodoffer24 προσφέρει ήδη έως και 90% έκπτωση στις αρχικές τιμές πώλησης, άρα είστε πάντα κερδισμένοι. Τσεκάρετε και αποκτήστε τα δικά σας ψηφιακά κλειδιά.

 

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα: www.GoodOffer24.com

Ηλεκτρονική διεύθυνση εξυπηρέτησης πελατών: info@goodoffer24.com

 

Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της GoodOffer, μέσω της ακόλουθης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@goodoffer24.com, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας.
Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS