ΑρχικήinetPavlok Pro: Σε χτυπάει με ρεύμα όταν πας να καπνίσεις!

Pavlok Pro: Σε χτυπάει με ρεύμα όταν πας να καπνίσεις!

Το Pavlok Pro ή Pavlok 2, είναι μια φορητή συσκευή που απελευθερώνει ένα ήπιο ηλεκτρικό ερέθισμα για να σας βοηθήσει να μειώσετε τις περιττές επιθυμίες σας και να σπάσετε τις κακές συνήθειες. Τέτοιες συνήθειες είναι το κάπνισμα, το δάγκωμα των νυχιών, το πιάσιμο των μαλλιών, η αρνητική σκέψη ή και οτιδήποτε άλλο επιδρά αρνητικά σε εσάς.

Το site διατείνεται ότι εκπαιδεύει τον εγκέφαλο με αυτές τις μικρές δόσεις ρεύματος και κόβει τις κακές συνήθειες εντός το πολύ 30 ημερών. Με αυτόν τον τρόπο, μια αντικειμενικά κακή συνήθεια μετατρέπεται σε βελτίωση παραγωγικότητας και κατά συνέπεια βελτίωση της ζωής.

Pavlok Pro

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Pavlok Pro έχει βοηθήσει περισσότερους από 50.000 χρήστες της συσκευής. Το ζήτημα που γεννάται τώρα είναι, αν το Pavlovian conditioning είναι ο μοναδικός τρόπος να μην λοξοδρομήσει ο χρήστης, ή είναι δυνατόν να μείνει πιστός στη διαδικασία και με άλλους τρόπους.

Η διαδικασία πήρε το όνομά της από τον Ivan Pavlov, Ρώσο φυσιολόγο, ο οποίος παρατήρησε ότι οι σκύλοι στο εργαστήριό του άρχισαν να συνδέουν την παρουσία του βοηθού του εργαστηρίου με την τροφή τους, προκαλώντας τους έκκριση σάλιου. Στη συνέχεια, άρχισε να χτυπά ένα κουδούνι κάθε φορά που τρέφονταν τα σκυλιά, κι έτσι συνέδεαν τον ήχο με το φαγητό. Τελικά, μπορούσε να χτυπήσει το κουδούνι χωρίς να τους παρέχει φαγητό και τα σκυλιά εξακολουθούσαν να εκκρίνουν σάλιο.

Το wearable του Pavlok Pro, είναι κάτι σαν το κουδούνι του φυσιολόγου. Με την πάροδο του χρόνου, ο χρήστης θα αρχίσει να συσχετίζει μια σκέψη αλλά και πράξη με αρνητικό ερέθισμα αφού του προκαλεί πόνο.

Το Pavlok Pro wearable είναι μια φορητή συσκευή που αποτελείται από το βραχιόλι και το module. Είναι one size. Ακόμη διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, Bluetooth και ηλεκτρονικούς αισθητήρες.

Μόλις εντοπιστούν συγκεκριμένες χειρονομίες, το Pavlok Pro μπορεί να δονηθεί, να μιλήσει ή ακόμα και να σας χτυπήσει με ρεύμα μέχρι 340 volts, ώστε να δημιουργήσετε την αρνητική συσχέτιση.

Επιπλέον το Pavlok Pro διαθέτει Productivity Chrome Extension, το οποία σας βοηθά να ορίσετε τους στόχους σας και να μην μπαίνετε σε sites άσκοπα. Ακόμα, μπαίνει σε λειτουργία αναμονής όταν δεν χρησιμοποιείται για να διατηρήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Συνδέεται εύκολα μέσω Bluetooth LE με εφαρμογές λογισμικού iOS και Android.

Pavlok Pro

Η εφαρμογή περιλαμβάνει ένα remote control που σας επιτρέπει να ελέγχετε το Pavlok Pro με το τηλέφωνό σας, να ρυθμίζετε τις αυτόματες επιλογές σοκ και ακόμη να δίνετε στα άλλα άτομα την ευκαιρία να σας στείλουν.

Με βάση περισσότερες από 800 κριτικές μεταξύ του iTunes και του Google Play, η εφαρμογή Pavlok Pro είχε μέση βαθμολογία περίπου 3,8/5.

Αρκετοί επικριτές του wearable εξέφρασαν την ανησυχία τους για το ότι δεν είχε κλινική υποστήριξη, παρόλο που ο CEO Maneesh Sethi επανειλημμένα τόνισε τις χιλιάδες απαντήσεις και μαρτυρίες των πελατών που είχε λάβει. Στο site της εταιρείας έχει δημοσιευτεί μια μικρή έρευνα 8 ατόμων στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης στη Βοστόνη, η οποία έδειξε ότι μέσα σε δέκα ημέρες, έξι από τα οκτώ άτομα ήταν απαλλαγμένα από τον καπνό (75%). Το υπόλοιπο 25% μείωσε την καθημερινή κατανάλωση τσιγάρων περισσότερο από το ήμισυ.

Για να είστε σίγουροι ότι θα πετύχει και σε εσάς ο σκοπός του Pavlok Pro, ο μοναδικός τρόπος είναι να το δοκιμάσετε. Άλλωστε με την δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για 6 μήνες, είστε πλήρως καλυμμένοι.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS