ΑρχικήinetΧρήστης αναφέρει ότι το Google Pixel 3 XL του έπιασε φωτιά

Χρήστης αναφέρει ότι το Google Pixel 3 XL του έπιασε φωτιά

φωτιάΑπό τη στιγμή που η Google κυκλοφόρησε τα smartphones Pixel 3 και Pixel 3 XL, το 2018, τα δύο τηλέφωνα έχουν γίνει θέμα συζήτησης αρκετές φορές και για πολλούς λόγους. Στη λίστα των προβλημάτων προστίθεται ένα ακόμη περιστατικό. Σύμφωνα με κάποιον χρήστη, ένα Google Pixel 3 XL έπιασε πρόσφατα φωτιά.

Ο ιδιοκτήτης του Pixel 3 XL (@Dysonborksphere) ανέφερε το συγκεκριμένο περιστατικό μέσω μιας ανάρτησης στο Reddit. Σύμφωνα με το post, ο χρήστης άφησε το smartphone του να φορτίζει και αυτό άρχισε να υπερθερμαίνεται.

Για να κρυώσει τη συσκευή, ο χρήστης από το Τορόντο θέλησε να το βγάλει από το φορτιστή (η θερμοκρασία ήταν -13 βαθμοί). Ωστόσο, η υπερθέρμανση δεν σταμάτησε.  Άρχισε να βγαίνει καπνός από το smartphone, προκαλώντας τη διακοπή της λειτουργίας της συσκευής.

Τελικά, το Google Pixel 3 XL έγινε κόκκινο και έπιασε φωτιά.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο μοντέλο της Google, κυκλοφόρησε σε μια προσπάθεια  να αντικατασταθεί το προηγούμενο μοντέλο, που είχε επίσης προβλήματα υπερθέρμανσης.

Από την άλλη μεριά, υπάρχει η άποψη ότι δεν έφταιγε απαραίτητα το Google Pixel 3 XL για το περιστατικό με τη φωτιά. Ο χρήστης προσπάθησε να φορτίσει τη συσκευή με τον παλιό φορτιστή Google Pixel, το οποίο θα μπορούσε να έχει παίξει κάποιο ρόλο στο περιστατικό.

Η Google Support ενημερώθηκε για το θέμα βλέποντας φωτογραφίες του κατεστραμμένου Pixel 3 XL, και η ομάδα ήρθε σε επαφή με τον χρήστη και θα επικοινωνήσει ξανά μαζί του, σύντομα, για να δοθούν κάποιες εξηγήσεις και να διευθετηθεί η κατάσταση.

Δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε ότι η Google θα εξετάσει το θέμα και θα βρει σύντομα μια λύση, για να μην συμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS