ΑρχικήinetΟι Google Voice VoIP κλήσεις προσφέρονται σε όλους τους χρήστες

Οι Google Voice VoIP κλήσεις προσφέρονται σε όλους τους χρήστες

Η υπηρεσία Voice της Google “ανεβαίνει” όλο και περισσότερο μετά την αναβάθμιση που έλαβε πριν από μερικά χρόνια. Οι κλήσεις VoIP επανέρχονται πλέον, προσφέροντας πολλά περισσότερα στους Google Voice χρήστες.

Σύμφωνα με επίσημες πηγές, το voice-over-IP (VoIP) θα κυκλοφορήσει και για χρήστες που δεν διέθεταν μέχρι στιγμής τη λειτουργικότητα αυτή. Η πρώτη επαφή μας με το χαρακτηριστικό αυτό έγινε τον Απρίλιο του 2018 χωρίς όμως να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τώρα η διαδικασία εγκατάστασης σε όλους τους χρήστες.

VoIP

Δεν είναι ξεκάθαρο τι προκάλεσε τόσο μεγάλη καθυστέρηση, αλλά χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι επιτέλους φτάνει σε όλους. Η κυκλοφορία έχει αρχίσει ήδη και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Τι είναι το VοIP;– VοIP (Voice over IP ή στα ελληνικά φωνή επί διαδικτυακού πρωτοκόλλου) χαρακτηρίζεται μια ομάδα τεχνολογιών-πρωτοκόλλων, που επιτρέπει την διενέργεια τηλεφωνικών κλήσεων μέσα από το internet προσφέροντας πλήθος πλεονεκτημάτων σε σχέση με την συμβατική τηλεφωνία που μέχρι τώρα ξέρατε.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS