ΑρχικήinetHuawei: Θα μπορούσε να γίνει ο βασιλιάς των Smartphones φέτος

Huawei: Θα μπορούσε να γίνει ο βασιλιάς των Smartphones φέτος

Huawei Παρά τον πόλεμο που δέχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και μια σειρά άλλων αγορών, η Huawei αναφέρει ότι μπορεί να γίνει ο νούμερο ένα κατασκευαστής τηλεφώνων φέτος.

Μιλώντας σε μια συνέντευξη Τύπου, ο CEO της εταιρείας, Richard Yu, εξήγησε ότι η Huawei αναμένεται να ξεπεράσει τη Samsung και να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην αγορά των smartphone το 2019 ή το 2020 το αργότερο.

“Ακόμα και χωρίς την αγορά των ΗΠΑ, θα γίνουμε η υπ ‘αριθμόν ένα εταιρεία στον κόσμο. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει φέτος ή το αργότερο του χρόνου», ανέφερε σύμφωνα με το Reuters.

Πέρυσι, για παράδειγμα, η Huawei πούλησε τουλάχιστον 208 εκατομμύρια smartphones, 35% περισσότερα από το προηγούμενο έτος. Πιστεύεται ότι η ανάπτυξη θα συνεχιστεί και φέτος, και σε συνδυασμό με την πτώση της Samsung και της Apple, η Huawei θα μπορούσε να κατακτήσει την πρώτη θέση.

“Οι πελάτες μας μάς εμπιστεύονται”.

Τα νέα μοντέλα της Samsung, συμπεριλαμβανομένου του Galaxy S9, δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες πωλήσεων και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία της Νότιας Κορέας εργάζεται πυρετωδώς για να φέρει το Galaxy S10 στην αγορά.

Η Apple αντιμετωπίζει επίσης ένα δύσκολο έτος, αφού η αγορά του iPhone 2018 είναι σημαντικά κάτω από το επίπεδο που αναμενόταν από την εταιρεία. Η υψηλή τιμή είναι ένας από τους βασικούς λόγους, καθώς το ακριβότερο iPhone φτάνει στα 1.449 $ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Huawei πιστεύει ότι όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν την εταιρεία να γίνει ο κορυφαίος κατασκευαστής παγκοσμίως, παρά τις διαδικτυακές κατηγορίες για κατασκοπεία, που αντιμετωπίζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες.

Ο υπεύθυνος της Huawei εξήγησε ότι όλα αυτά είναι μέρος ενός πολιτικού παιχνιδιού.”Οι πελάτες μας έχουν εμπιστοσύνη σε εμάς. Είναι πολιτικοί αυτοί που προσπαθούν να ασκήσουν πίεση πάνω μας”.

Παρά τις ανησυχίες ότι η Huawei μπορεί να λειτουργεί ως κατάσκοπος για το Πεκίνο, μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει αποδεικτικά στοιχεία. Η κινεζική εταιρεία ζητά από τα κράτη που την κατηγορούν να παρουσιάσουν απτές αποδείξεις.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS