ΑρχικήReviewsAftershokz Trekz Air: Είναι τα καλύτερα ακουστικά που υπάρχουν;

Aftershokz Trekz Air: Είναι τα καλύτερα ακουστικά που υπάρχουν;

Τα ακουστικά αγωγιμότητας οστών (bone conduction headphones), είναι μάλλον στη λίστα με τα πράγματα που αρκεί να τα δοκιμάσει κανείς μια φορά για να τα λατρέψει. Αυτό γιατί τα συγκεκριμένα ακουστικά εξάπτουν την περιέργεια σε όσους δεν καταλαβαίνουν πώς μπορείτε να ακούσετε κάτι, χωρίς να τα έχετε στο αυτί σας. Αλλά σίγουρα αξίζει να τα δοκιμάσετε μόνο μία φορά και υπάρχει μια καλή πιθανότητα να μην τα αλλάξετε ποτέ. Τέτοια ακουστικά είναι και τα Aftershokz Trekz Air.

Aftershokz Trekz Air

Τα νέα ακουστικά Aftershokz Trekz Air έχουν πολλά και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Αρχικά, ο σχεδιασμός είναι ελαφρύτερος, πιο εύκαμπτος και έτσι ταιριάζουν στο κεφάλι λίγο καλύτερα σε κάθε περίπτωση. Επίσης χωρίς ιδιαίτερη απώλεια της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Στην πραγματικότητα, με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να έχετε πραγματικά 5-6 ώρες ενεργής χρήσης.

Ακόμη ακούγονται καλύτερα, από τα προηγούμενα της εταιρείας, αφού είναι εφικτό να ακούγονται πιο δυνατά και καθαρά εφόσον είναι τοποθετημένα όπως πρέπει. Σε αντίθετη περίπτωση, θα το καταλάβετε μόνοι σας αμέσως. Στην περίπτωση που η ένταση του ήχου είναι δυνατή, τα ακουστικά θα κάνουν μια ελαφριά δόνηση στο κεφάλι του χρήστη.

Τα Aftershokz Trekz Air, μπορούν να απομονώσουν τον ήχο από αυτό που θέλετε να ακούσετε. Περιλαμβάνει ένα σετ από ωτοασπίδες στο κουτί, οπότε όταν είστε κάπου που δεν θέλετε να ακούσετε τον κόσμο γύρω σας, μπορείτε να κάνετε τους ήχους αυτούς να χάνονται.

Aftershokz Trekz Air

Από την άλλη, θα ήταν αδύνατον να μην αναφερθούμε στο γεγονός ότι τα Aftershokz Trekz Air είναι ακουστικά Bluetooth. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν πρόσβαση στο Google Assistant και έτσι δεν είναι δυνατόν να εντοπιστούν σε περίπτωση που χαθούν, αλλά παραμένουν συνδεδεμένα στη συσκευή του χρήστη. Το καλό νέο είναι ότι η εταιρεία, είναι στη διαδικασία προσθήκης αυτής της λειτουργίας μελλοντικά.

Δευτερευούσης σημασίας, είναι και η χρωματική ποικιλία των ακουστικών. Τα χρώματα που έχουν επιλεχθεί μέχρι στιγμής είναι πολύ σκούρα και το θέμα δεν είναι μόνο εικαστικό. Οι χρωματικές επιλογές, δε βοηθούν στον εντοπισμό και έτσι μπορεί να προσπαθείτε να βρείτε τα ακουστικά και να μην τα καταφέρνετε.

Σε γενικές γραμμές, αν είστε το είδος του ατόμου που αισθάνεται την ανάγκη να βυθιστεί πλήρως σε αυτό που ακούει και θέλει την υψηλότερη ποιότητα ανά πάσα στιγμή, τα ακουστικά Aftershokz Trekz Air δεν είναι κατάλληλα για εσάς. Εάν όμως, επιθυμείτε να ακούτε κάτι, εκτελώντας ας πούμε μια διαδρομή ή μια άλλη εργασία, ενώ χρειάζεται να έχετε επαφή με το περιβάλλον τα ακουστικά αυτά είναι ότι πρέπει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS