ΑρχικήinetTesla: Ανοίγει έναν νέο υπερσύγχρονο σταθμό φόρτισης Supercharger V3

Tesla: Ανοίγει έναν νέο υπερσύγχρονο σταθμό φόρτισης Supercharger V3

Tesla Η Tesla άνοιξε έναν νέο υπερσύγχρονο σταθμό φόρτισης Supercharger V3 για τα ηλεκτρικά της οχήματα.

Αυτός ο νέος σταθμός, που βρίσκεται στο Las Vegas, μοιάζει με τους σταθμούς φόρτισης του μέλλοντος και χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια και μπαταρία.

Τον Μάρτιο, η Tesla κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση του υπερφορτιστή της, έτσι ώστε να παρέχει φόρτιση έως 250 kW. Η Tesla μιλούσε γι’ αυτή την ενημερωμένη έκδοση από το 2016.

H Tesla διαθέτει ήδη δύο σταθμούς φόρτισης V3 Supercharger στην Καλιφόρνια, στη Hawthorne και στη Fremont. Αλλά αυτοί οι σταθμοί χρησιμοποιούνταν κυρίως δοκιμαστικά.

Με το άνοιγμα αυτού του σταθμού, ο Elon Musk εκπλήρωσε μια υπόσχεση, που είχε δώσει πριν τρία χρόνια. Ο Musk είχε δεσμευτεί να δημιουργήσει περισσότερους σταθμούς με ηλιακή ενέργεια με την κυκλοφορία του Supercharger V3. Στόχος ήταν η σταθεροποίηση του κόστους των υπερφορτιστών και η διασφάλιση ότι τα ηλεκτρικά οχήματα της Tesla θα τροφοδοτούνται με περισσότερη ανανεώσιμη ενέργεια.

Ο νέος σταθμός στο Las Vegas διαθέτει συνολικά 39 θέσεις φόρτισης και χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια και τις Powerpack μπαταρίες της Tesla για να δημιουργεί και να αποθηκεύει την ενέργεια, που χρειάζεται για τη λειτουργία των φορτιστών. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα, που παράγει την ενέργεια και τη μεταφέρει στα οχήματα της Tesla.

Ο σταθμός θα μπορεί να εξυπηρετεί 1.500 ιδιοκτήτες οχημάτων κάθε μέρα. Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο αριθμό, αν σκεφτούμε ότι οι σταθμοί φόρτισης της πόλης εξυπηρετούν περίπου 6.000 οχήματα.

Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες του νέου σταθμού Supercharger V3 στο Las Vegas:

Tesla

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS