ΑρχικήinetTesla: Σταθμοί φόρτισης EV έρχονται σε 2.000 εγκαταστάσεις Hilton

Tesla: Σταθμοί φόρτισης EV έρχονται σε 2.000 εγκαταστάσεις Hilton

Από τον επόμενο χρόνο, η Tesla σχεδιάζει να εγκαταστήσει 20.000 σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε 2.000 εγκαταστάσεις Hilton στις ΗΠΑ, το Μεξικό και τον Καναδά.

Tesla Σταθμοί φόρτισης Hilton

Για την Tesla, η κατασκευή περισσότερων σταθμών φόρτισης είναι σημαντική καθώς η εταιρεία προσπαθεί να προωθήσει τη μαζική υιοθέτηση των αυτοκινήτων της και της φόρτισης μέσω του Supercharger δικτύου της. Επιπλέον, ο φορτιστής Universal Wall Connector της εταιρείας μπορεί να φορτίσει οποιοδήποτε μοντέλο οχήματος της Βόρειας Αμερικής, όχι μόνο οχήματα Tesla. Για τη Hilton, οι σταθμοί φόρτισης Tesla είναι επίσης σημαντικοί, αφού θα μπορούσαν να αυξήσουν την πελατεία. Η ίδια η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι πολλοί πελάτες ζητούν εδώ και καιρό την ύπαρξη σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Βλέπουμε μια ταχεία και απότομη αύξηση στον αριθμό των αιτημάτων για φόρτιση EV. Προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των επισκεπτών μας με αυτή τη νέα συμφωνία με την Tesla“, δήλωσε στο CNBC ο Matt Schuyler, chief brand officer της Hilton.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk θέλει να συγχωνεύσει Neuralink και Tesla

Η ανακοίνωση συμπίπτει με την έναρξη της σεζόν των επαγγελματικών ταξιδιών, καθώς περισσότεροι επαγγελματίες θα παρακολουθήσουν συνέδρια όπως το APEC Summit, το Communacopia και το Dreamforce. Αυτό θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους ξενοδόχους να αυξήσουν τα έσοδα τους. Το καλοκαίρι, η έλευση στα ξενοδοχεία στις ΗΠΑ ήταν μειωμένη καθώς περισσότεροι Αμερικανοί ταξίδεψαν στην Ευρώπη. Αυτό το φθινόπωρο, οι αναλυτές της Wall Street θέλουν να δουν εάν τα αμερικανικά ξενοδοχεία μπορούν να επαναφέρουν τις κρατήσεις, για επαγγελματικούς σκοπούς, στα προ της πανδημίας επίπεδα.

Ο Schuyler λέει ότι η διαθεσιμότητα σταθμών φόρτισης EV διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αύξηση των κρατήσεων των ξενοδοχείων.

Το νούμερο ένα χαρακτηριστικό αναζήτησης για τα ξενοδοχεία μας είναι η πρόσβαση με λεωφορείο για τα αεροδρόμια. Αυτό είναι το Νο. 1. Το Νο. 2 είναι η φόρτιση EV. Και αυτή είναι μια δραματική αλλαγή που δεν υπήρχε καν μόλις πριν από λίγα χρόνια“, είπε ο Schuyler.

Δείτε επίσης: Tesla: Xρεώνει τώρα 1.000 δολάρια για το αμφιλεγόμενο τιμόνι της

Σταθμοί φόρτισης EV Hilton

Το Hilton θα συνεργαστεί με τους ιδιοκτήτες του για να εντοπίσει ακίνητα δίπλα σε δρόμους και σε άλλες βασικές αστικές τοποθεσίες που θα ήταν λογικό για την Tesla να εγκαταστήσει τους σταθμούς φόρτισής της για τα ηλεκτρικά οχήματα. Οι προσθήκες των σταθμών της Tesla θα κάνουν το δίκτυο φόρτισης της Hilton το μεγαλύτερο δίκτυο (σε σύγκριση με αυτά άλλων ξενοδοχείων).

Πολλά ξενοδοχεία σήμερα είτε δεν έχουν φορτιστές για ηλεκτρικά οχήματα είτε έχουν μόνο έναν ή δύο. Μια γρήγορη αναζήτηση στην εφαρμογή PlugShare αποκαλύπτει ότι μόνο ένα ξενοδοχείο Hilton στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης διαθέτει φορτιστές εντός της εγκατάστασης.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Εντοπίστηκε σε δρόμο να ρυμουλκεί μεγάλο τρέιλερ

Αναμφίβολα, η συνεργασία της Tesla με την Hilton για την εγκατάσταση σταθμών φόρτισης σε σημαντικές τοποθεσίες αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προόδου για την ευρεία υιοθέτηση των ηλεκτρικών οχημάτων. Αυτός ο στρατηγικός συνδυασμός θα ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες να επιλέξουν ηλεκτρικά οχήματα, γνωρίζοντας ότι θα έχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε σταθμούς φόρτισης στα ξενοδοχεία όπου διαμένουν. Με την επίτευξη της ευρείας κάλυψης σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά, η Tesla και η Hilton δείχνουν τη δέσμευσή τους στην προώθηση της βιωσιμότητας και της καινοτομίας στις μεταφορές και τη φιλοξενία.

Πηγή: www.cnbc.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS