ΑρχικήsecurityΒίντεο με λογοκριτικό περιεχόμενο εκθέτει την Google

Βίντεο με λογοκριτικό περιεχόμενο εκθέτει την Google

Το YouTube που ανήκει στο Google αφαιρεί ένα βίντεο από το Project Veritas που δείχνει έναν ανώτερο υπάλληλο της Google που φαίνεται να παραδέχεται ότι η εταιρεία σχεδιάζει να παρέμβει στις επόμενες προεδρικές εκλογές για να σταματήσει τον Donald Trump.

Google

Το βίντεο, το οποίο είναι ακόμα διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Project Veritas, περιείχε μυστικά βίντεο από έναν κορυφαίο υπάλληλο της Google, που ονομάζεται Jen Gennai, ο οποίος δήλωνε ότι η εταιρεία δεν πρέπει να “σπάσει” επειδή αυτή είναι η μόνη που θα μπορούσε να σταματήσει τον Trump.

Η Elizabeth Warren λέει ότι πρέπει να χωρίσουμε με την Google. Θεωρούμε ότι αυτό είναι λάθος καθώς δεν θα καταστήσει την κατάσταση καλύτερα, αλλά αντιθέτως θα κάνει τα πράγματα χειρότερα, επειδή όλες αυτές οι μικρότερες εταιρείες που δεν έχουν τους ίδιους πόρους, θα χρεωθούν με την αποτροπή της πορείας του Trump, και μια μικρή επιχείρηση δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Αυτό επιβεβαιώνει άλλες διαρροές από την Google. Νωρίτερα φέτος, ο πρώην μηχανικός λογισμικού της Google, Mike Wacker δημοσίευσε email που έδειχναν ότι ένας διευθυντής της γιγαντιαίας εταιρείας τεχνολογίας είπε σε έναν από τους υφισταμένους του ότι η εταιρεία έπρεπε να σταματήσει τα «fake news» και τις ομιλίες μίσους επειδή «έτσι κερδίζει ο Trump».

Ο James O’Keefe κάλεσε τους τηλεθεατές να κατεβάσουν το βίντεο και να το κάνουν repost για να διασφαλίσουν ότι δεν θα μπορεί να λογοκριθεί και να κατέβει εύκολα.

Και το περασμένο έτος, το Breitbart News δημοσίευσε εμπιστευτικό υλικό από το εσωτερικό της Google που δείχνει τον επικεφαλή των παγκόσμιων υποθέσεων της εταιρείας, Kent Walker, σχολιάζοντας την πρόθεση του να κάνει το λαϊκίστικο-εθνικιστικό κίνημα που θα εκπροσωπείται από τον Donald Trump ως μια μαύρη κηλίδα στην ιστορία.

Ο ιδρυτής του Project Veritas James O’Keefe ανέφερε στο Twitter νωρίτερα σήμερα ότι η δημοσίευση έλαβε καταγγελία ότι είναι ενάντια στην προστασία της ιδιωτικής ζωής στα βίντεο του στο YouTube. Το “Privacy” είναι η ίδια δικαιολογία που χρησιμοποίησε η γιγαντιαία τεχνολογική εταιρεία για το κατέβασμα ενός βίντεο σχετικά με μια από τις προηγούμενες ιστορίες του Veritas, σχετικά με αντιχριστιανικές προκαταλήψεις στο Pinterest.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS