ΑρχικήsecurityHacker δημοσιεύει μη κολακευτικά αποτελέσματα στο golf σε λογαριασμό του Trump

Hacker δημοσιεύει μη κολακευτικά αποτελέσματα στο golf σε λογαριασμό του Trump

Τέσσερις άθλιες αποδόσεις 101, 100, 108 και 102 δημοσιεύθηκαν στο λογαριασμό του προέδρου για το Golf Handicap και το Information Network την Παρασκευή, ανέφερε το Golfweek.

Trump

Οι βαθμολογίες δημοσιεύθηκαν “με τον ίδιο τρόπο που μπορεί να δημοσιεύσει οποιοσδήποτε άλλος παίκτης golf ή club στην Αμερική”, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν πιθανό κάποιος που στήνει διάφορα παιχνίδια να απόκτησε πρόσβαση στο λογαριασμό του.

“Έχουμε λάβει γνώση των αναφορών στα μέσα ενημέρωσης που αμφισβητούν τις πρόσφατες βαθμολογίες που δημοσιεύθηκαν στο λογαριασμό GHIN του Προέδρου Trump”, δήλωσε ο Craig Annis, διευθύνων σύμβουλος επικοινωνιών της Ένωσης Γκολφ των Ηνωμένων Πολιτειών, στο Golfweek. “Όπως ψάχνουμε στα data, βρίσκουμε ότι κάποιος έχει δημοσιεύσει εσφαλμένα μια σειρά βαθμολογιών εξ ονόματος του χρήστη GHIN.”

Είπε ότι η ένωση εξακολουθεί να εργάζεται για να ψάχνει για να βρει τον υπεύθυνο. Βέβαια από το Σάββατο οι βαθμολογίες είχαν αφαιρεθεί. Ακόμη και με τους ψευδείς αριθμούς που εξαφανίστηκαν, ο Trump διατηρεί ένα δείκτη 2.8, με το Golfweek να αναφέρει ότι αυτός ο δείκτης θεωρείται “υπερβολικά κολακευτικός”.

Άλλη μια υπόπτως καλή βαθμολογία (68) δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Trump τον περασμένο μήνα και αργότερα αφαιρέθηκε.

Μετά τη διαγραφή των ψευδών αποτελεσμάτων, μόνο μια βαθμολογία δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό του Trump – 96 βαθμολογία από τον Οκτώβριο του 2018 – παρόλο που έχει παίξει γκολφ τουλάχιστον 82 φορές και έχει επισκεφθεί τα golf clubs 176 φορές από τότε που ορκίστηκε ως Πρόεδρος, σύμφωνα με το Trump Golf Count.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS