ΑρχικήReviewsΤο νέο Raspberry Pi 4 Model B είναι έτοιμο για 4K video

Το νέο Raspberry Pi 4 Model B είναι έτοιμο για 4K video

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το Raspberry Pi 4 Model B συνδυάζοντας το γνωστό μικροσκοπικό σχεδιασμό του υπολογιστή με μια “πρωτοποριακή” ενδυνάμωση της απόδοσης, ειδικά για τα media.

Χάρη στον 1.5GHz quad-core Broadcom επεξεργαστή με αποκωδικοποίηση H.265, δύο θύρες micro-HDMI και μέχρι 4GB μνήμης LPDDR4 RAM, το Pi 4 μπορεί να παράγει βίντεο 4K σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επομένως, θα μπορούσε θεωρητικά να χρησιμοποιηθεί ως ένα σύγχρονο DIY media hub. Το Raspberry Pi Foundation υποστηρίζει ότι είναι αρκετά γρήγορο για να ανταγωνιστεί τους “entry-level” x86 υπολογιστές.

Raspberry Pi

Επιπλέον, προσφέρει ενημερωμένη συνδεσιμότητα, συμπεριλαμβανομένου του Bluetooth 5.0, καθώς και υποστήριξη για δύο θύρες USB 3.0 εκτός από το συνηθισμένο USB 2.0. Μπορείτε ακόμα να περιμένετε 802.11ac WiFi και gigabit Ethernet για να κρατήσετε το Raspberry Pi online.

Κοστολόγηση:  Ένα βασικό μοντέλο με 1GB RAM θα ​​σας κοστίσει 35 δολάρια, αλλά θα χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον 45 δολάρια για ένα μοντέλο με 2GB και 55 δολάρια για την ναυαρχίδα που προσφέρει 4GB. Αν και εξακολουθεί αν αποτελεί ένα οικονομικό προϊόν, η πρόσθετη μνήμη RAM μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να τρέξετε τα Windows ή άλλο απαιτητικό λογισμικό σε μια τέτοια ελαφριά μηχανή.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS