You have been hacked! Πως να ανακτήσετε τον παραβιασμένο λογαριασμό σας
infosec

You have been hacked! Πως να ανακτήσετε τον παραβιασμένο λογαριασμό σας

Η ιδέα του να σας παραβιάσουν τον λογαριασμό είναι αρκετά αγχωτική και τρομακτική. Οι περισσότεροι από εσάς θα γνωρίζετε τι...
Read More
infosec

Παραβίαση δεδομένων σε 772 εκατομμύρια λογαριασμούς email

Σε περίπτωση που έχετε εγγραφεί σε μία από τις πολλές υπηρεσίες που σας ειδοποιεί για τις παραβιάσεις δεδομένων, τότε θα...
Read More
infosec

Μήπως το 10yearchallenge είναι ένα ακόμα κόλπο υποκλοπής δεδομένων;

Το # 10yearchallenge είναι η νέα μόδα στο Facebook. Οι χρήστες πλημμυρίζουν το NewsFeed με φωτογραφίες από το 2009 και...
Read More
infosec

Πώς το ES File Explorer εκθέτει δεδομένα συσκευών Android;

Γιατί μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές Android τρέχει ένα κρυφό web server στο παρασκήνιο; Το ES File Explorer ισχυρίζεται...
Read More
infosec

To project Alias εμποδίζει την Alexa και το Google Home να υποκλέψουν συνομιλίες

Οι έξυπνοι βοηθοί, όπως το Amazon Echo και το Google Home, δημιούργησαν ανησυχίες από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους σχετικά...
Read More
Latest Posts

Νέα Panasonic GZ2000 OLED TV με τέλεια εικόνα και ήχο

OLEDΗ Panasonic έκανε σοβαρή δουλειά με την τελευταία της OLED τηλεόραση, η οποία παρουσιάστηκε στο CES 2019. Πρόκειται για την πολυτελή Panasonic GZ2000, που είναι μια τηλεόραση με μια σειρά από πρωτοπόρες τεχνολογίες. Ωστόσο παρόλο που η προσοχή επικεντρώθηκε κυρίως στην μοναδική δυνατότητα της τηλεόρασης να υποστηρίζει περιεχόμενο Dolby Digital και HDR10 +, ο ήχος ήταν αυτός που ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακός!

Η Panasonic κατόρθωσε να ενσωματώσει μερικά εκπληκτικά ηχεία στο πίσω μέρος της τηλεόρασης, με εκπληκτικά διακριτικό τρόπο. Τα ηχεία έχουν εκπληκτική απόδοση και είναι αυτό που χρειάζεστε για το Dolby Atmos. Η Panasonic έχει σκεφτεί πολύ σχετικά με τους τρόπους βελτίωσης των OLED τηλεοράσεων της.

Οθόνη: Φανταστικά γραφικά

Η Panasonic έχει εξοπλίσει το πάνελ της με τους δικούς της επεξεργαστές, προσθέτοντας έναν ενημερωμένο επεξεργαστή HCX Pro Intelligent και αλγόριθμους, για να έχετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Μειώνει σημαντικά το θόλωμα γύρω από ένα αντικείμενο που κινείτε γρήγορα, όπως για παράδειγμα έναν άνθρωπο σε μια μοτοσυκλέτα.

Επίσης, υπάρχουν μεγάλες βελτιώσεις στη φωτεινότητα, καθώς η Panasonic ανέφερε αύξησή της κατά 30%. Αυτό μαζί με τη φυσική τάση της OLED να είναι φωτεινή και το GZ2000 είναι μια απόλαυση για να παρακολουθήσει κανείς οτιδήποτε σε αυτή την οθόνη.

Επίσης δημιουργήθηκαν ακόμα δύο παραλλαγές του GZ2000: μία που δείχνει περιεχόμενο σε HDR10 + και η άλλη σε Dolby Vision.

Η υποστήριξη και των δύο μορφών HDR σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επιλέξετε μια από τις δύο για να παρακολουθήσετε ένα αξιοπρεπές περιεχόμενο HDR. Η τηλεόραση ευτυχώς, υποστηρίζει επίσης την παλαιότερη μορφή HDR10.

Ήχος: Απλά επικός

Δεν μπορείτε να αγγίξετε τα κινηματογραφικά ύψη χωρίς αξιοπρεπή ήχο όμως και το Panasonic GZ2000 σας προσφέρει αυτόν και πολλά ακόμα.

Ο ήχος είναι πιο καθαρός και ακριβής και δίνει την εντύπωση ότι ζεις αυτά που παρακολουθείς.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επίδειξη στο CES δεν παρουσίαζε το Dolby Atmos, αλλά το ηχητικό πεδίο της ίδιας της Panasonic που αναπαράγει τον ήχο για να χρησιμοποιηθεί από τα ηχεία.

Η σειρά Panasonic GZ2000 OLED TV θα ξεκινήσει το καλοκαίρι, σε μεγέθη 55 και 65 ιντσών, με τιμολόγηση που θα ανακοινωθεί αργότερα.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *