Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
Latest Posts

Η LG ενημερώνει τις OLED τηλεοράσεις της και διορθώνει σφάλμα στην εικόνα

τηλεοράσειςΗ LG ξεκίνησε την κυκλοφορία μιας νέας ενημέρωσης firmware για τις τηλεοράσεις OLED και ‘Super UHD’ LCD 2018, που επιδιορθώνει δύο βασικά ζητήματα. Συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατα αναφερθέντος προβλήματος με την εικόνα.

Οι ενημερώσεις 4.10.20 και 4.10.25 για τα C8 / E8 / G8 / W8 και B8 αντίστοιχα, έχουν ήδη αρχίσει να φθάνουν στις τηλεοράσεις LG σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Το Ηνωμένο Βασίλειο παίρνει πρώτα την ενημέρωση, όπως φαίνεται, επειδή μία από τις δύο επιδιορθώσεις που φέρνει είναι η πλήρης συμβατότητα με τη μορφή HLG HDR που χρησιμοποιείται από το BBC για να κάνει stream τη νέα εξαιρετική σειρά ντοκιμαντέρ, που ονομάζεται Dynasties, στο BBC iPlayer.

Ενώ οι τηλεοράσεις OLED 2018 και Super UHD της LG, υποστηρίζουν το HLG, υπήρξε προφανώς ένα θέμα ανίχνευσης του HLG στην προηγούμενη υλοποίηση του firmware της LG, που σήμαινε ότι η τηλεοπτική έκδοση HLG / 4K του Dynasties, δεν ανιχνεύτηκε από τις τηλεοράσεις – ενώ προηγουμένως λειτουργούσε καλά με τις HLG εκδόσεις του World Cup που μετάδωσε το BBC.

Δεδομένου του πόσο εξαιρετικές είναι οι μεταδόσεις της έκδοσης HDR / 4K του Dynasties, συνίσταται θερμά στους ιδιοκτήτες των τηλεοράσεων OLED 2018 της LG, να εφαρμόσουν τη νέα ενημερωμένη έκδοση αμέσως μόλις είναι διαθέσιμη και να συνεχίσουν να παρακολουθούν τη σειρά. Εξάλλου, ο ιστότοπος του BBC λέει ότι τα 4K / HDR streams θα εξαφανιστούν από το iPlayer στις 8 Ιανουαρίου.

Το άλλο θέμα που επιδιορθώνει η νέα ενημέρωση – ή σε κάθε περίπτωση, βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό- αφορά όλους τους χρήστες και εκτός Ηνωμένου Βασιλείου. Σύμφωνα με τους χρήστες που το έχουν εφαρμόσει, η πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα, όπου η εικόνα καθυστερεί να μειώσει και να αυξήσει τη φωτεινότητα κατά τη μετάβαση από τις σκοτεινές στις φωτεινές HDR σκηνές και αντίστροφα.

Ωστόσο κατά γενική ομολογία, φαίνεται ότι αυτό το ζήτημα έχει επιλυθεί εντελώς για τους περισσότερους χρήστες – και το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου.

Τα φαινομενικά θετικά αποτελέσματα αυτής της νέας ενημέρωσης, αντιπροσωπεύουν μια ισχυρή και εντυπωσιακά γρήγορη (σε σχέση με προηγούμενα ζητήματα) ανταπόκριση της LG σε θέματα που έχουν αναφερθεί με τις τηλεοράσεις της, δίνοντάς μας την ελπίδα ότι θα δούμε περισσότερα καλά πράγματα από την εταιρεία.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *