ΑρχικήUpdatesΤο LG stripped-back G7 κυκλοφορεί αυτή τη βδομάδα

Το LG stripped-back G7 κυκλοφορεί αυτή τη βδομάδα

Η LG αποκάλυψε τα σχέδια της για την κυκλοφορία του G7 κινητού της «stripped-back» εκδοχής. Η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε πως το τηλέφωνο G7 Fit θα ξεκινήσει να προσφέρεται σε συγκεκριμένες αγορές αυτήν την εβδομάδα. Η LG δεν ανέφερε την ακριβή λίστα των αγορών στην ανακοίνωσή της αλλά έκανε λόγο για συγκεκριμένες ηπείρους, όπως την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, την Αφρική και την Μέση Ανατολή. Στις χώρες αυτών των ηπείρων αναμένεται κυκλοφορία του νέου μοντέλου μέχρι και το Δεκέμβριο του 2018.

G7

Τι κάνει ξεχωριστό το νέο μοντέλο;

Η LG σχεδίασε την καινούρια συσκευή για εκείνους που επιθυμούν τα χαρακτηριστικά του G7 ThinQ’s σε χαμηλότερη τιμή. Είναι αρκετά πιθανό να μην διακρίνετε διαφορές ανάμεσα στα δύο μοντέλα, καθώς διαθέτουν την ίδια οθόνη 6.1-inch QHD+ (3120×1440) Super Bright LCD. Επιπλέον, το νέο μοντέλο περιλαμβάνει την AI κάμερα, η οποία διαθέτει οχτώ AI-shooting modes. Όμως, να διευκρινισθεί πως αν και οικονομικά είναι πιο προσιτό, τα εσωτερικά του εξαρτήματα διαφέρουν από την παλιά έκδοση. Για παράδειγμα, χρησιμοποιείται ο παλαιότερος επεξεργαστής Snapdragon (821) σε συνδυασμό με 32GB ή 64GB χώρο αποθήκευσης. Επίσης, περιλαμβάνει 4GB Ram, μία 16-megapixel κύρια κάμερα και μία 8-megapixel μπροστινή κάμερα.

Ο εκπρόσωπος της κινητής τηλεφωνίας LG, Ha Jeung-uk, δήλωσε πως το νέο μοντέλο της εταιρείας παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της τεχνολογίας, καθώς σκοπός είναι να διευρυνθεί το κοινό που αγοράζει κινητά LG. Ο κυριότερος στόχος της νέας εκδοχής του LG «stripped-back» G7 είναι να βιώσουν όλο και περισσότερα άτομα την καινοτομία της σειράς G portfolio.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS