Το Separ Malware κλέβει κωδικούς πρόσβασης μέσω επιθέσεων phishing
infosec

Το Separ Malware κλέβει κωδικούς πρόσβασης μέσω επιθέσεων phishing

Ένα phishing campaign που χρησιμοποιεί έγγραφα PDF για την εξάπλωση του κακόβουλου λογισμικού Separ και κλέβει τα διαπιστευτήρια browser και...
Read More
infosec

Ευπάθεια στο WinRAR επιτρέπει την εισαγωγή κακόβουλων προγραμμάτων

Το δημοφιλές εργαλείο συμπίεσης αρχείων WinRAR, χρησιμοποιείται εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες. Το λογισμικό, χρησιμοποιείται για την προβολή, δημιουργία, συμπίεση...
Read More
infosec

Ευπάθειες σε password managers μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χάκερς

Οι ερευνητές του ISE δήλωσαν την Τρίτη ότι οι password managers 1Password, KeePass, LastPass και Dashline έχουν ευπάθειες που θα...
Read More
infosec

Η Offensive Security κυκλοφορεί το Kali Linux 2019.1

Η Offensive Security ανακοίνωσε, τη Δευτέρα, την άμεση διαθεσιμότητα του Kali Linux 2019.1, την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος που...
Read More
infosec

Το Rietspoof malware εξαπλώνεται μέσω Facebook Messenger και Skype

Σε μια έκθεση που δημοσιεύθηκε το Σάββατο (16 Φεβρουαρίου), οι ερευνητές περιέγραψαν ένα νέο malware, τo οποίo χαρακτήρισαν ως «κακόβουλο...
Read More
Latest Posts

Ο νέος Microsoft Edge θα υποστηρίζει όλες τις επεκτάσεις του Google Chrome

Το μελλοντικό πρόγραμμα περιήγησης Edge της Microsoft θα βασίζεται στον κινητήρα Chromium και, όπως ακριβώς αναμενόταν, θα υποστηρίζει όλες τις επεκτάσεις του Google Chrome.

Microsoft

Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν πρόσφατα από έναν μηχανικό της Microsoft σε μια συζήτηση στο reddit σχετικά με το νέο πρόγραμμα περιήγησης που έρχεται ως preview στις αρχές του 2019.

“Είναι πρόθεσή μας να υποστηρίξουμε τις υπάρχουσες επεκτάσεις Chrome”, εξήγησε ο Kyle Alden, Edge Project Manager.

Η έλλειψη επεκτάσεων στον Microsoft Edge ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα στην υπάρχουσα έκδοση του προγράμματος περιήγησης. Η Micrοsoft συνεργάστηκε με προγραμματιστές για να επιλύσει αυτό το πρόβλημα και ενώ οι επεκτάσεις βασικών προϊόντων έφτασαν στο Microsoft Store, οι χρήστες εξακολουθούν να μην έχουν την ίδια ευρεία ποικιλία λήψεων με τον Google Chrome.

Αυτό που δεν είναι ακόμα σαφές είναι το πώς οι επεκτάσεις θα προσφερθούν στους χρήστες του Micrοsoft Edge όταν πραγματοποιηθεί η μετάβαση στον κινητήρα Chromium.

Ο Alden αναφέρει ότι η υποστήριξη PWA θα προσφέρεται και αυτές οι εφαρμογές θα προσφέρονται τόσο στο Microsoft Store όσο και απευθείας μέσω άλλων καναλιών. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί και στην περίπτωση επεκτάσεων, αν και δεν δόθηκε επιβεβαίωση σε αυτό το θέμα.

“Αναμένουμε να παρέχουμε υποστήριξη για PWA που εγκαθίστανται απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης (παρόμοια με το Chrome) εκτός από την τρέχουσα προσέγγιση Store. Δεν είμαστε έτοιμοι να βρούμε όλες τις λεπτομέρειες, αλλά οι PWA που συμπεριφέρονται σαν εγγενείς εφαρμογές εξακολουθούν να είναι μια σημαντική αρχή για εμάς, ώστε να εξετάσουμε τις σωστές ενοποιήσεις του συστήματος για να πάρουμε αυτό το δικαίωμα “, ανέφερε.

Ταυτόχρονα, ο Διευθυντής του Micrοsoft Edge Project Manager επιβεβαίωσε επίσης ότι οι υπάρχουσες εφαρμογές UWP που βασίζονται στην τρέχουσα μηχανή EdgeHTML δεν θα εξαφανιστούν. Θα συνεχίσουν να εργάζονται όπως κάνουν τώρα και θα παραμείνουν διαθέσιμες στο Microsoft Store.

” Αναμένουμε να προσφέρουμε ένα νέο WebView που οι εφαρμογές μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν με βάση τη νέα μηχανή απόδοσης “, δήλωσε.

Μια πρώιμη έκδοση του νέου προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge αναμένεται τους πρώτους μήνες του 2019.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *