ΑρχικήinetΗ Verizon προσφέρει έκπτωση σε άτομα που ανήκουν σε ομάδες αμέσου δράσεως

Η Verizon προσφέρει έκπτωση σε άτομα που ανήκουν σε ομάδες αμέσου δράσεως

αμέσουΗ Verizon ανακοίνωσε την Πέμπτη μια επέκταση που σχετίζεται με τα εκπτωτικά προγράμματα που ήδη προσφέρει σε κυβερνητικές υπηρεσίες. Τώρα, η εταιρεία μεταφέρει αυτό το όφελος και την εφαρμογή του, στα προσωπικά τηλέφωνα ατόμων που ανήκουν σε ομάδες αμέσου δράσεως (πυροσβέστες, αστυνομικοί κτλ), οι οποίοι μπορούν να εγγραφούν στα ειδικά προγράμματατης εταιρείας.

Τα εκπτωτικά προγράμματα είναι διαθέσιμα τόσο για άτομα που ήταν κάποτε μέλη ομάδων αμέσου δράσεως όσο και για συνταξιούχους αυτών των υπηρεσιών, καθώς και τους εθελοντές, που θα μπορούν τώρα να εξοικονομήσουν περισσότερα χρήματα στα προσωπικά τους προγράμματα Verizon Unlimited. Από την Πέμπτη, σύμφωνα με την εταιρεία, αυτοί οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα Go Unlimited για μόλις 30 δολάρια ανά γραμμή το μήνα, για έως και 4 γραμμές . Αυτό προσφέρει εξοικονόμηση 40 $ ανά μήνα. Όσοι ανήκουν σε ομάδες αμέσου δράσεως μπορούν επίσης να εξοικονομήσουν περισσότερα χρήματα σε όλα τα καταναλωτικά προγράμματα της Verizon Unlimited, προκειμένου να παραμείνουν συνδεδεμένοι με την οικογένειά τους – μπορούν να έχουν έκπτωση $ 15 για μία γραμμή, $ 35 για δύο γραμμές και $ 40 για τρεις ή περισσότερες γραμμές.

Η Verizon αναφέρει ότι η νέα έκπτωση στα απεριόριστα προγράμματα των καταναλωτών, αποτελεί επέκταση του αρχικού της προγράμματος σχετικά με τις ομάδες άμεσης ανταπόκρισης και δημόσιας ασφάλειας για κυβερνητικούς οργανισμούς, το οποίο τέθηκε στη διάθεση των εθνικών και κρατικών συμβουλίων ανάθεσης συμβάσεων τον Αύγουστο. Για να λάβει κάποιος την έκπτωση, θα πρέπει να συνδεθεί στο λογαριασμό του στο My Verizon και να ανεβάσει τα απαραίτητα τεκμήρια ή να επισκεφθεί ένα κατάστημα Verizon για να εγγραφεί.

Ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Verizon, Mike Maiorana, δήλωσε ότι αυτός είναι ο τρόπος της εταιρείας να λέει “ευχαριστούμε που βάζετε τη ζωή σας σε κίνδυνο για να είμαστε ασφαλείς”. Φυσικά, αυτό έρχεται λίγους μήνες αφού η εταιρεία έλαβε αρνητική κριτική, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε σταματήσει να προσφέρει εκπτωτικά προγράμματα στους πυροσβέστες, που πάλεψαν με τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια.

Φαίνεται ότι η Verizon εκμεταλλεύτηκε προφανώς την ευκαιρία, για να προσπαθήσει να αλλάξει το πρόγραμμα ενός πυροσβεστικού τμήματος με ένα ελαφρώς πιο ακριβό. Η πυροσβεστική υπηρεσία (στην κομητεία της Σάντα Κλάρα) θεωρούσε ότι διέθετε ένα εντελώς απεριόριστο πρόγραμμα, οπότε υπήρξε μία σύγχυση όταν διαπίστωσαν ότι οι ταχύτητες επιβραδύνθηκαν.

Η Verizon δήλωσε ωστόσο αργότερα ότι υπήρξε ένα θέμα στην επικοινωνία που οδήγησε σε αυτό το πρόβλημα και ότι έκανε ότι χρειαζόταν για να σιγουρευτεί ότι δεν θα συμβεί ποτέ ξανά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS