ΑρχικήinetΗ Verizon θα ξεκινήσει την υπηρεσία 5G home Internet την 1η Οκτωβρίου

Η Verizon θα ξεκινήσει την υπηρεσία 5G home Internet την 1η Οκτωβρίου

InternetΗ υπηρεσία ευρυζωνικού Internet 5G της Verizon θα τεθεί σε λειτουργία αργότερα αυτό το φθινόπωρο, με εγκαταστάσεις που ξεκινούν την 1η Οκτωβρίου στο Χιούστον, την Ινδιανάπολη, το Λος Άντζελες και το Σακραμέντο, ανακοίνωσε η εταιρεία. Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη εμπορική υπηρεσία 5G που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και δείχνει ότι η Verizon ανταποκρίνεται στην υπόσχεση που έδωσε τον Νοέμβριο του 2017, για την πραγματοποίηση του σχεδίου της. Η Verizon το ονομάζει απλά 5G Home, αναφέροντας ότι θα έχει “τυπικές ταχύτητες” 300 Mbps και μέγιστες ταχύτητες σχεδόν 1 Gbps, ανάλογα με την τοποθεσία.

Ωστόσο δεν πρόκειται για αληθινό mobile 5G, το οποίο θα είναι η πιο επωφελής ανάπτυξη του νέου προτύπου ταχύτητας Internet που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Αλλά θεωρητικά, θα πρέπει να φέρει ταχύτερες ευρυζωνικές ταχύτητες για το διαδίκτυο στο σπίτι, οι οποίες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο ή τουλάχιστον στο επίπεδο των δικτύων gigabit fiber. Βοηθά επίσης τη Verizon στην ανάπτυξη του mobile 5G στο μέλλον, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα τεράστιο αριθμό διαφορετικών τεχνολογιών, υλικού και συνεργασιών, όταν όλα τα δίκτυα και οι κατασκευαστές τηλεφώνων θα είναι σε θέση να το υποστηρίξουν.

Όσον αφορά την τιμολόγηση και τη διαθεσιμότητα, η Verizon λέει ότι οι πελάτες σε αυτές τις επιλεγμένες περιοχές, μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα ξεκινώντας από τις 13 Σεπτεμβρίου, αρκεί η διεύθυνσή τους να ανήκει σε έναν υποστηριζόμενο ταχυδρομικό κώδικα. Θα κοστίσει 50 δολάρια το μήνα για τους υπάρχοντες πελάτες της Verizon Wireless και 70 δολάρια για πελάτες που δεν είναι στη Verizon. Στα πρώτα μέλη που θα εγγραφούν στην υπηρεσία, η Verizon θα προσφέρει την εγκατάσταση δωρεάν δρομολογητή, τρεις μήνες δωρεάν υπηρεσίας, δωρεάν Chromecast ή Apple TV 4K και τρεις μήνες δωρεάν YouTube TV. Σύμφωνα με την Verizon, η υπηρεσία θα τεθεί σε λειτουργία μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS