ΑρχικήinetΗ Plex τερματίζει την cloud streaming υπηρεσία της

Η Plex τερματίζει την cloud streaming υπηρεσία της

Η Plex τερματίζει τις media streaming υπηρεσίες της στο τέλος του Νοεμβρίου. Η εταιρεία κάνει αυτή την κίνηση λόγω τεχνικών προβλημάτων και ανησυχιών κόστους. Μετά από τον τερματισμό την cloud υπηρεσίας τους, οι χρήστες θα μπορούν να stream-άρουν οπτικοακουστικό περιεχόμενο μόνο μέσω δικών τους server ή μέσω τοπικών NAS.

Plex cloud streaming service

“Ήρθαμε σε αυτή την πολύ δύσκολη απόφαση να τερματίσουμε την Plex Cloud υπηρεσία στις 30 Νοεμβρίου του 2018.” Αναφέρει η εταιρεία στο support page της. “ Όπως μπορεί να γνωρίζεται, έχουμε απενεργοποιήσει την δημιουργία νέων λογαριασμών για το Plex Cloud από τον Φεβρουάριο του 2018, και από τότε εργαζόμαστε εντατικά για την επίλυση τεχνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, προσπαθώντας παράλληλα να διατηρήσουμε ένα λογικό επίπεδο κόστους. Προσπαθούμε σαν εταιρεία να διατηρούμε τα standards μας υψηλά, και δυστυχώς, μετρά από εκτεταμένη ερευνά και σκέψη, δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποια λύση ώστε οι χρήστες μας να έχουν μια εμπειρία πρώτης τάξης σε λογικό κόστος.”

Η εταιρεία ξεκίνησε την υπηρεσία Plex Cloud το 2016 και υποστήριζε Amazon Drive, Google Drive, Dropbox and OneDrive.  Ωστόσο, σύντομα άρχισε να αντιμετωπίζει transcoding προβλήματα από αυτές τις υπηρεσίες, οδηγώντας στον τερματισμό της συνεργασίας με την Amazon, στο τέλος του 2016.

Παρόλο που η Plex φοβάται για το πως θα επηρεάσει τους συνδρομητές της, αναφέρει ότι ο κύριος στόχος της θα είναι να βελτιώσει αλλά και να εμπλουτίσει τις υπόλοιπες λειτουργίες του Plex.

Πρόσφατα προστέθηκε η δυνατότητα παρακολούθησης Podcast καθώς και η offline αναπαραγωγή περιεχομένου. Τον περασμένο χρόνο προστέθηκε η λειτουργία DVR για την ζωντανή μετάδοση τηλεοπτικών καναλιών, καθώς και επιλογές καταγραφής των προγραμμάτων αυτών, με σκοπό την αναπαραγωγή τους αργότερα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS