15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Η Plex τερματίζει την cloud streaming υπηρεσία της

Η Plex τερματίζει τις media streaming υπηρεσίες της στο τέλος του Νοεμβρίου. Η εταιρεία κάνει αυτή την κίνηση λόγω τεχνικών προβλημάτων και ανησυχιών κόστους. Μετά από τον τερματισμό την cloud υπηρεσίας τους, οι χρήστες θα μπορούν να stream-άρουν οπτικοακουστικό περιεχόμενο μόνο μέσω δικών τους server ή μέσω τοπικών NAS.

Plex cloud streaming service

“Ήρθαμε σε αυτή την πολύ δύσκολη απόφαση να τερματίσουμε την Plex Cloud υπηρεσία στις 30 Νοεμβρίου του 2018.” Αναφέρει η εταιρεία στο support page της. “ Όπως μπορεί να γνωρίζεται, έχουμε απενεργοποιήσει την δημιουργία νέων λογαριασμών για το Plex Cloud από τον Φεβρουάριο του 2018, και από τότε εργαζόμαστε εντατικά για την επίλυση τεχνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, προσπαθώντας παράλληλα να διατηρήσουμε ένα λογικό επίπεδο κόστους. Προσπαθούμε σαν εταιρεία να διατηρούμε τα standards μας υψηλά, και δυστυχώς, μετρά από εκτεταμένη ερευνά και σκέψη, δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποια λύση ώστε οι χρήστες μας να έχουν μια εμπειρία πρώτης τάξης σε λογικό κόστος.”

Η εταιρεία ξεκίνησε την υπηρεσία Plex Cloud το 2016 και υποστήριζε Amazon Drive, Google Drive, Dropbox and OneDrive.  Ωστόσο, σύντομα άρχισε να αντιμετωπίζει transcoding προβλήματα από αυτές τις υπηρεσίες, οδηγώντας στον τερματισμό της συνεργασίας με την Amazon, στο τέλος του 2016.

Παρόλο που η Plex φοβάται για το πως θα επηρεάσει τους συνδρομητές της, αναφέρει ότι ο κύριος στόχος της θα είναι να βελτιώσει αλλά και να εμπλουτίσει τις υπόλοιπες λειτουργίες του Plex.

Πρόσφατα προστέθηκε η δυνατότητα παρακολούθησης Podcast καθώς και η offline αναπαραγωγή περιεχομένου. Τον περασμένο χρόνο προστέθηκε η λειτουργία DVR για την ζωντανή μετάδοση τηλεοπτικών καναλιών, καθώς και επιλογές καταγραφής των προγραμμάτων αυτών, με σκοπό την αναπαραγωγή τους αργότερα.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *