Απαγορεύστε στις εφαρμογές να παρακολουθούν το smartphone σας μέσα από απλά βήματα!
infosec

Απαγορεύστε στις εφαρμογές να παρακολουθούν το smartphone σας μέσα από απλά βήματα!

Εκατοντάδες εφαρμογές μπορούν να σας παρακολουθούν και να μοιραστούν προσωπικές πληροφορίες με τους διαφημιστές και τους λιανοπωλητές. Υπάρχει όμως τρόπος...
Read More
infosec

Μανώλης Σφακιανάκης: Νέα γραφεία του Cyber Security International Institute (CSIi) στη Θεσσαλονίκη

Την έναρξη λειτουργίας γραφείου του Cyber Security International Institute (CSIi) στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,...
Read More
infosec

Bethesda: Εκτέθηκαν προσωπικά στοιχεία που υπήρχαν στα αιτήματα υποστήριξης

Αφού ζήτησαν τα προσωπικά στοιχεία των πελατών τους στην Fallout 76 στα αιτήματα υποστήριξης (support tickets), η Bethesda Software LLC...
Read More
infosec

Φαίνεται ότι AI bots μπορούν να παραβιάσουν εύκολα τα CAPTCHA

Εάν είστε ένας από  τους ανθρώπους που μισούν τη διαδικασία να διαλέγουν αυτοκίνητα, πινακίδες δρόμου και άλλα αντικείμενα σε πλέγματα...
Read More
infosec

Safari: USB security sticks υποστηρίζει πλέον ο περιηγητής της Apple

Η τελευταία έκδοση του Apple Safari υποστηρίζει το WebAuthentication (WebAuthn) API, το οποίο επιτρέπει στους κατόχους του να κάνουν login...
Read More
Latest Posts

Μερικά Google Chrome extensions για μεγαλύτερη ασφάλεια

Το Google Chrome προσφέρει δωρεάν επεκτάσεις που σας παρέχουν ασφάλεια και λειτουργικότητα.

Ακολουθεί μια σειρά επεκτάσεων που έχουμε επιλέξει από το Chrome Web Store και εστιάζουν στην ιδιωτικότητα/ασφάλεια, το performance και την παραγωγικότητα. Αυτές οι επεκτάσεις σάς επιτρέπουν να κάνετε διάφορα πράγματα, από τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης και εγγραφής βίντεο μέχρι την ασφάλιση της σύνδεσης σας αλλά και πολλά άλλα.

Google Chrome

Grammarly

Ο δωρεάν γραμματικός έλεγχος από το Grammarly σας βοηθά να γράφετε σωστά και με σαφήνεια στα Gmail, Facebook, Twitter, Linkedin, Tumblr και σχεδόν οπουδήποτε αλλού στο διαδίκτυο.

Speedtest by Ookla

Κάντε ένα Speedtest απευθείας από το toolbar σας για να τσεκάρετε γρήγορα την απόδοση του διαδικτύου σας χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε μια νέα καρτέλα.

Privacy Badger

Το Privacy Badger είναι ένα browser add-on που εμποδίζει τους διαφημιστές να παρακολουθούν κρυφά τις σελίδες που επισκέπτεστε. Εάν διαπιστώσει ότι ένας διαφημιστής φαίνεται να σας παρακολουθεί χωρίς την άδειά σας, το Privacy Badger θα τον εμποδίσει αυτόματα.

OneTab

Όταν τα tabs σας βρίσκονται στη λίστα OneTab, θα εξοικονομήσετε έως 95% της μνήμης, επειδή θα έχετε μειώσει τον αριθμό των tabs που ανοίγουν στον Google Chrome.

The Great Suspender

Το Great Suspender κάνει unload αυτομάτως κάθε tab που δεν χρησιμοποιείται διατηρώντας ταυτόχρονα το favicon και το τίτλο. Το tab μπορεί να αποκατασταθεί κάνοντας κλικ οπουδήποτε στη σελίδα όταν χρειαστεί.

HTTPS Everywhere

Το HTTPS Everywhere είναι μια επέκταση που κρυπτογραφεί τις επικοινωνίες, καθιστώντας την περιήγησή σας πιο ασφαλή.

Blur

Πολλά περισσότερα από ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης! Διατηρώντας τους κωδικούς σας ασφαλείς (και δημιουργώντας νέους για να αποτρέψετε την επαναχρησιμοποίηση), το Blur είναι επίσης ένα ασφαλές εργαλείο πληρωμών.

Hotspot Shield VPN

Χρειάζεστε ένα VPN για να εξασφαλίσετε τη σύνδεση του browser; Το AnchorFree διαθέτει ένα εργαλείο που ονομάζεται Hotspot Shield, το οποίο είναι δωρεάν και απεριόριστο.

Taco

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατάτε όλα όσα κάνετε σε μια σελίδα.

OneNote Web Clipper

Ένας απλός τρόπος να αποσυνδέσετε ολόκληρη ή μέρος μιας ιστοσελίδας και να την στείλετε στο OneNote.

Momentum

Αντικαταστήστε ένα νέο tab με έναν προσωπικό dashboard που περιλαμβάνει τη λίστα των εργασιών σας, τον καιρό και την έμπνευση.

Evernote Web Clipper

Κλείστε τις ιστοσελίδες που θέλετε να διατηρήσετε. Αποθηκεύστε τις στο Evernote. Βρείτε τις εύκολα σε οποιαδήποτε συσκευή.

OneNote Online

Ένας γρήγορος και απλός τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στις σημειώσεις OneNote απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης.

uBlock Origin

Ένα εργαλείο για τον έλεγχο ενοχλητικού περιεχομένου. Το uBlock δεν καταναλώνει πολύ χώρο.

I’m a Gentleman

Επιτρέπει την εύκολη λήψη εικόνων από μια ιστοσελίδα. Μπορείτε να πατήσετε το πλήκτρο Alt και να κάνετε κλικ για λήψη, μεταφορά ή λήψη κάθε εικόνας ή μιας σελίδας με ένα μόνο κλικ.

Google Bookmark Manager

Το Google Bookmark Manager είναι ο διαχειριστής σελιδοδεικτών τον οποίον πρέπει να διαθέτετε.

Screencastify (Screen Video Recorder)

Το Screencastify είναι ένα απλό λογισμικό λήψης οθόνης βίντεο για τον Chrome. Είναι σε θέση να καταγράφει όλη την δραστηριότητα της οθόνης μέσα σε μια καρτέλα, συμπεριλαμβανομένου του ήχου.

Adblock Plus

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις καλοπροαίρετες διαφημίσεις, αλλά πρέπει να προστατευόμαστε από το κακόβουλο λογισμικό και τις κακόβουλες διαφημίσεις. Σε αυτό μας βοηθάει το Adblock Plus.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *