ΑρχικήinetΤο Facebook Collections γίνεται κοινόχρηστο και βοηθά να φτιάξετε τις Χριστουγεννιάτικες λίστες...

Το Facebook Collections γίνεται κοινόχρηστο και βοηθά να φτιάξετε τις Χριστουγεννιάτικες λίστες σας

collectionsΤο Facebook έχει εντάξει πολλά χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα του με την πάροδο των ετών και πολλά από αυτά φαίνεται να έχουν ξεχαστεί τόσο γρήγορα όσο εμφανίστηκαν. Σήμερα, η εταιρεία ανακοινώνει ότι ανανεώνει μία από τις παλαιότερες λειτουργίες της, το Collections και την ενημερώνει για την περίοδο των γιορτών. Εάν προηγουμένως δεν γνωρίζατε ποιο ήταν το χαρακτηριστικό Collections, σίγουρα δεν είστε οι μόνοι, ας δούμε λοιπόν περί τίνος πρόκειται.

Το Collections αποτελεί εξέλιξη της λειτουργίας Save του Facebook, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2014. Πέρυσι, το Facebook άρχισε να επιτρέπει στους χρήστες να οργανώνουν τις αποθηκευμένες αναρτήσεις τους στο Collections, παρέχοντας δυνατότητα αποθήκευσης σε ένα νέο επίπεδο οργάνωσης. Μέχρι τώρα, αυτές οι αποθηκευμένες αναρτήσεις και οι δημιουργημένες συλλογές ήταν ορατές μόνο σε αυτούς που τις δημιουργούσαν, αλλά αυτό πολύ σύντομα θα αλλάξει.

Το Facebook έχει κάνει το χαρακτηριστικό Collections κοινόχρηστο, οπότε μπορείτε τώρα να επιτρέψετε σε όσους φίλους σας θέλετε να δουν τις συλλογές σας. Η χρονική στιγμή αυτής της αλλαγής σίγουρα δεν είναι σύμπτωση, καθώς το Facebook ελπίζει ότι οι χρήστες θα δημιουργήσουν νέες συλλογές που θα χρησιμεύσουν ως λίστες επιθυμιών για τα δώρα των Χριστουγέννων που μπορούν να μοιραστούν με τους φίλους και την οικογένειά τους. Αυτοί οι φίλοι μπορούν να προσθέσουν πράγματα στις συλλογές που μοιράζεστε μαζί τους, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία για να πάρετε ιδέες για πάρτι, εκδρομές ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα μπορείτε να σκεφτείτε.

Ενώ οι χρήστες έχουν πολλούς τρόπους για να δημιουργήσουν λίστες επιθυμιών στο διαδίκτυο – οι λίστες αγορών του Amazon και η δυνατότητα αποθήκευσης του Pinterest (από την οποία έχει πάρει το Facebook ιδέες για το Collections) – το Facebook ίσως έχει πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων. Στο Facebook, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν μια ποικιλία διαφορετικών στοιχείων, είτε πρόκειται για μεμονωμένες αναρτήσεις, διαφημίσεις, βίντεο ή καταχωρίσεις Marketplace, έτσι ώστε οι χρήστες να δημιουργούν ενδεχομένως πιο λεπτομερείς λίστες ευχών από ό, τι μπορούν σε άλλες πλατφόρμες.

Η δυνατότητα να μοιράζεστε τις συλλογές σας θα κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα για όλους τους χρήστες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS