ΑρχικήHow ToΑποκτήστε περισσότερους followers στο Instagram με το Leetags' hashtag generator

Αποκτήστε περισσότερους followers στο Instagram με το Leetags’ hashtag generator

followersΟι χρήστες του Instagram (Android, iOS) θα έκαναν πολλά προκειμένου να αυξήσουν τον αριθμό των followers τους. Θα κάνουν follow και unfollow σε λογαριασμούς άλλων χρηστών, θα αναρτήσουν περισσότερα Stories, θα σχολιάσουν δημοσιεύσεις πιο δημοφιλών χρηστών και θα επενδύσουν σε μία ακριβότερη κάμερα για να τραβήξουν πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Ένας άλλος τρόπος για να προσελκύσει κάποιος περισσότερους οπαδούς είναι να αναρτήσει posts ή Stories γεμάτα με τα δημοφιλέστερα hashtags. Ένα hashtag σε μία ανάρτηση, βοηθά άλλους χρήστες που αναζητούν δημοσιεύσεις γύρω από μια συγκεκριμένη λέξη να βρίσκουν ευκολότερα την ανάρτησή σας. Επομένως όσο περισσότεροι χρήστες βλέπουν τις αναρτήσεις σας, τόσο πιο πιθανό  είναι να πάρετε περισσότερα likes και επίσης να αποκτήσετε περισσότερους followers.

Μπορείτε να προσθέσετε πολλά hashtags στις αναρτήσεις σας. Και το να βρείτε ποια είναι πιο δημοφιλή ώστε να τα προσθέσετε στα posts σας είναι σίγουρα μια χρονοβόρα διαδικασία. Τώρα όμως, με την εφαρμογή Leetags (για Android και iOS), η οποία βρίσκει τα πιο δημοφιλή σχετικά hashtag για να προσθέσετε στις αναρτήσεις σας, η διαδικασία γίνεται πολύ πιο εύκολη και ταχύτερη.

Για όσους τη χρησιμοποιούν για πρώτη φορά, υπάρχει ένας εξαιρετικός οδηγός στην αρχική σελίδα (ή στη σελίδα Αναζήτησης) που σας κατευθύνει για να ξεκινήσετε πληκτρολογώντας μερικές λέξεις στο πλαίσιο αναζήτησης για να βρείτε τα σχετικά hashtag. Στη συνέχεια, όταν τα προτεινόμενα hashtags εμφανίζονται με σειρά δημοτικότητας, σας δίνετε η δυνατότητα να πατήσετε το κουμπί Αντιγραφή. Μετά από αυτό, απλά κάνετε επικόλληση των hashtags στις αναρτήσεις σας στο Instagram.

Συνήθως παρουσιάζονται 45 λέξεις-κλειδιά που μπορείτε να επιλέξετε, μόνο 30 μπορούν να αντιγραφούν, καθώς αυτός είναι ο μέγιστος αριθμός που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για μία δημοσίευση στο Instagram. Οι άλλες 15, όμως, θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες αν κάποιες από τις κορυφαίες 30 δεν σας κάνουν και θέλετε να τις αντικαταστήσετε.

Εάν πάλι θέλετε να μην βάλετε τόσα hashtags, μπορείτε να αλλάξετε πόσα θα επιλέξετε καθώς και πόσα dots θα τοποθετούνται πάνω από τα hashtag όταν αντιγράφονται. Αυτό το μπόνους σάς σώζει από το πρόσθετο βήμα της προσθήκης dot lines στις αναρτήσεις σας.

Αλλά τι γίνεται αν θέλετε μόνο να δημοσιεύσετε φωτογραφίες από πράγματα που είναι trends; Αν προτιμάτε να προχωρήσετε με αυτό τον τρόπο, τότε επιλέξτε την καρτέλα Κατηγορίες για να αποκαλύψετε ποια hashtags είναι σήμερα τα πιο δημοφιλή. Θα βρείτε τα πάντα, από λέξεις που τραβούν περισσότερη προσοχή γενικά, μέχρι τις πιο δημοφιλείς γύρω από θέματα όπως οι σωματικές και ψυχικές δραστηριότητες, τα ζώα, τη φύση, τις εποχές, τις διαθέσεις, την οικογένεια, τα ποτά, τις μεταφορές, τα είδη μουσικής και τα μουσικά όργανα.

Ωστόσο το καλύτερο σχετικά με το Leetags είναι ότι ακόμη και αν δεν είστε στο Instagram, μπορείτε να βρείτε μια χρήση γι’ αυτό, καθώς άλλες εφαρμογές όπως Twitter, Facebook, YouTube και το Snapchat ενσωματώνουν όλες τις λειτουργίες tagging-hash.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS