ΑρχικήUpdatesΗ νέα αναβάθμιση του Google Maps φέρνει τα hashtags στα reviews

Η νέα αναβάθμιση του Google Maps φέρνει τα hashtags στα reviews

Στο Google Maps έγινε μια νέα αναβάθμιση που περιλαμβάνει ένα  feature, το οποίο δεν είναι άλλο από την προσθήκη των hashtags στα reviews! Η κίνηση αυτή φαίνεται ήδη να κάνει τις εταιρικές αξιολογήσεις περισσότερο ελκυστικές και χρήσιμες.

Google
Ας δούμε αναλυτικά πως έχουν τα πράγματα!

Το Google Maps φαίνεται να έχει δανειστεί hashtags από άλλα social media, όπως το Facebook και το Twitter, σύμφωνα και με την πρόσφατη αναβάθμιση. Πριν από μία εβδομάδα, δόθηκε η δυνατότητα στους Android χρήστες να προσθέτουν μέχρι και πέντε hashtags στο τέλος των αξιολογήσεών τους. Επιπλέον, αυτή η κίνηση μπορεί να γίνει και για κριτικές του παρελθόντος. Όσον αφορά τους χρήστες με συσκευές iOS, δεν υπάρχει κάποια νεότερη ανακοίνωση για το αν θα αποκτήσουν και εκείνοι το συγκεκριμένο προνόμιο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πλέον, το Google Maps διευκόλυνε σε μεγάλο βαθμό τους χρήστες να εντοπίζουν τοποθεσίες που επιθυμούν, βάσει συγκεκριμένων hashtags, όπως #datenights, #familyfriendly, #wheelchairaccessible places και πολύ περισσότερα. Να διευκρινισθεί πως ορισμένα hashtags, όπως τα #love και #food δεν θα είναι χρήσιμα, καθώς έχουν αρκετά γενική έννοια. Για παράδειγμα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε hashtags όπως #vegeterian για εστιατόρια, #goodforselfies για τοποθεσίες με καλή θέα και ούτω καθεξής. Τα αποτελέσματα σίγουρα θα είναι αρκετά!  Η εταιρεία επιβεβαίωσε πως η υποστήριξη των hashtags έχει ήδη γίνει δημοφιλής παγκοσμίως για τις Android συσκευές.

Το τελευταίο feature στο Google Maps αποτελεί μία ακόμη έξυπνη προσθήκη μαζί με όλες τις προηγούμενες που έχουν πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα πλοήγησης. Η εφαρμογή έχει ήδη προσθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό μηνύματος για την επικοινωνία με τις επιχειρήσεις, ενώ μία πρόσφατη αναβάθμιση εισήγαγε ένα νέο «Follow button», το οποίο κρατάει ενήμερους τους users για νέα σχετικά με εκδηλώσεις και άλλες πληροφορίες από συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS