ΑρχικήinetSwipe Surge: Χαρακτηριστικό του Uber έρχεται στο Tinder

Swipe Surge: Χαρακτηριστικό του Uber έρχεται στο Tinder

Παίρνοντας παράδειγμα από το Uber και την λειτουργία Uber Surge, το Tinder φέρνει το concept του Swipe Surge στην δημοφιλή dating εφαρμογή. Πλέον, τις ώρες που θα αυξάνεται η χρήση της εφαρμογής, όπως είναι κατά την διάρκεια μεγάλων event, το Tinder θα ειδοποιεί τους χρήστες, αυξάνοντας τις πιθανότητες να «ταιριάξουν» με κάποιον. Η εταιρεία δήλωσε ότι υπάρχουν απότομες αύξησης στην χρήση της εφαρμογές, που αρκετές φορές φτάνει να είναι μέχρι και 15 φορές μεγαλύτερη από την συνηθισμένη κίνηση.

swipe surge tinder uber

Τo Tinder με βάση την Καλιφόρνια, δήλωσε ότι κατά τις Surge περιόδους, οι χρήστες έχουν 250% μεγαλύτερες πιθανότητες να ταιριάξουν με κάποιον, το οποίο βάση στατιστικών σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν να μιλάνε με κάποιον 33% γρηγορότερα. Ωστόσο, για να πάρουν μέρος στο Swipe Surge θα πρέπει να ενεργοποιήσουν τις ειδοποιήσεις Push της εφαρμογής ώστε να ειδοποιούνται σε πραγματικό χρόνο. Όσοι παίρνουν μέρος στο Swipe Surge θα μπαίνουν πρώτοι στην «ουρά», κάτι που κανονικά μπορούν να κάνουν μόνο όσοι χρήστες έχουν ενεργοποιημένη την συνδρομητική υπηρεσία. Το Tinder ανέφερε ότι έχει ξαναδοκιμάσει αυτό το χαρακτηριστικό το 2016, και παρατήρησε ότι οι χρήστες «ταίριαζαν» με περισσότερα άτομα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Η κίνηση αυτή διαφοροποιεί το Tinder από τις υπόλοιπες  εφαρμογές ιδίου τύπου, συμπεριλαμβανομένου του Facebook, το οποίο θα κυκλοφορήσει την δικιά του dating εφαρμογή στο σύντομο μέλλον.

Προς το παρών κυκλοφορεί δοκιμαστική έκδοση του χαρακτηριστικού για iOS συσκευές εντός των Ηνωμένων πωλητών της Αμερικής.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS