ΑρχικήinetV-Rally 4: πότε θα φτάσει στο Nintendo Switch

V-Rally 4: πότε θα φτάσει στο Nintendo Switch

V-RallyΟι Bigben και Kylotonn Racing Games ανακοίνωσαν ότι το V-Rally 4 θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 13 Δεκεμβρίου στην Ευρώπη και στις 5 Φεβρουαρίου 2019 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο V-Rally 4 θα μπορέσετε να αγωνιστείτε σε διαφορετικά πεδία Rally, τα V-Rallycross, Hillclimb, Extreme-Khana και Buggy, με απώτερο στόχο να γίνετε ο Grand Champion σε κάθε ένα από αυτά.

Θα πρέπει να προσλάβετε ένα πλήρωμα και να διαχειριστείτε διαφορετικούς χορηγούς, οι οποίοι θα φέρουν διάφορα προνόμια και προσοδοφόρες συμβάσεις αντίστοιχα.

Χθες έγινε η κυκλοφορία του πρώτου DLC, του Supercharge Pack, για PlayStation 4, PC και Xbox One. Το πακέτο διατίθεται με 5 αποκλειστικές ετικέτες για τα παρακάτω αυτοκίνητα:

  • Porsche 911 RGT 997 (Rally)
  • Volkswagen Polo RX (V-Rally Cross)
  • Tatum Class 10 (Buggy)
  • Volkswagen Polo R WRC (Rally)
  • Ford Mustang Fastback (Extreme Khana)

(Το Supercharge Pack DLC είναι μέρος του Season Pass και οι παίκτες που αγόρασαν την έκδοση Ultimate θα το λάβουν αυτόματα.)

Οι παίκτες  του V-Rally 4 μπορούν επίσης να περιμένουν την κυκλοφορία του θρυλικού Ford GT 2006 για χρήση σε λειτουργία Extreme Khana όταν κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS