ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy S10 μάλλον έρχεται με τριπλή κάμερα

Το Samsung Galaxy S10 μάλλον έρχεται με τριπλή κάμερα

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει τη σειρά των κινητών τηλεφώνων Galaxy S10 στις αρχές του 2019, αλλά νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή συνεχίζουν να κυκλοφορούν κάθε μέρα.

Samsung

Και σήμερα, είναι η σειρά της κάμερας για να μάθουμε νέες πληροφορίες, καθώς οι τεχνικές προδιαγραφές της νέας διαμόρφωσης φέρονται να διαρρέουν.

Βασικά, θα κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος τρεις διαφορετικές εκδόσεις του Galaxy S10 και το κορυφαίο μοντέλο θα διαθέτει ένα σύστημα τριπλής κάμερας. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κάμερα κυκλοφόρησαν σήμερα (σύμφωνα με το SamMobile).

Ενώ η ακριβής διάταξη του φακού δεν είναι ακόμα γνωστή, πιστεύεται ότι το Galaxy S10 θα έρθει πρώτα απ ‘όλα με τον αισθητήρα 12-megapixel που χρησιμοποιείται επί του παρόντος στο Galaxy S9. Αυτός ο αισθητήρας διαθέτει φακό f1.5 / 2.4 ο οποίος μεταβάλλεται και θα συνδυάζεται με μια δευτερεύουσα κάμερα 16 megapixel με οπή f1.99 και οπτικό πεδίο 123 μοιρών.

Ο τρίτος αισθητήρας στην προαναφερθείσα ρύθμιση θα μπορούσε να είναι μια μονάδα f2.4 των 13 megapixel. Η Samsung πιστεύεται ότι εργάζεται για την προσαρμογή της διαμόρφωσης της κάμερας σε διαφορετικά σενάρια, έτσι ώστε οι τρεις αισθητήρες να μπορούσαν να συνεργαστούν για καλύτερες λήψεις, κάθε αισθητήρας θα εξυπηρετεί διαφορετικό ρόλο ανάλογα με τις συνθήκες.

Φυσικά, είναι πολύ νωρίς για να διαπιστώσετε αν αυτές είναι ακριβείς λεπτομέρειες ή όχι, οπότε καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί.

Ωστόσο, υπάρχουν όλο και περισσότερες πηγές που υποδεικνύουν ότι ένα σύστημα τριπλής κάμερας είναι πολύ πιθανό για τουλάχιστον ένα μοντέλο Galaxy S10 που θα λανσάρει τον επόμενο χρόνο, ενώ οι άλλες δυο συσκευές  ενδέχεται να παραμείνουν με διαμόρφωση διπλής κάμερας.

Η Samsung αναμένεται επίσης να φέρει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο γυαλί σε αυτό το μοντέλο, αν και πιο πρόσφατες εικασίες έδειξαν ότι η εταιρεία μπορεί τελικά να αποφασίσει να μετακινήσει αυτή την τεχνολογία στις πλάγιες πλευρές του τηλεφώνου.

Η αναγνώριση προσώπου θα συνεχίσει να προσφέρεται, αλλά δεν θα περιλαμβάνει αισθητήρες ανίχνευσης 3D, όπως συμβαίνει με το iPhone XS και το iPhone XS Max της Apple.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS