ΑρχικήinetΤο Facebook μετατρέπει σε open source το PyTorch 1.0 framework

Το Facebook μετατρέπει σε open source το PyTorch 1.0 framework

frameworkΤο Facebook σχεδιάζει να μετατρέψει σε open source το PyTorch framework, το οποίο θα βοηθήσει τους προγραμματιστές να χρησιμοποιήσουν τα μοντέλα AI σε συστήματα παραγωγής και όχι μόνο για ερευνητικές εργασίες.

Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου F8, το Facebook επικεντρώθηκε στην ανοικοδόμηση της εικόνας του και την αποκατάσταση της σχέσης του με τους χρήστες, ισχυριζόμενο ότι έχει «ευρύτερη ευθύνη». Από την άλλη, η εταιρεία χρησιμοποίησε την δεύτερη μέρα για να δώσει έμφαση στις τεχνικές προόδους που έκανε κατά το περασμένο έτος.

Το Facebook λέει ότι η κυκλοφορία του PyTorch 1.0 θα βοηθήσει τους προγραμματιστές να μεταβούν από την έρευνα στην παραγωγή σε ένα ενιαίο πλαίσιο, χωρίς προβλήματα.

Πέρυσι, το Facebook συνεργάστηκε με τη Microsoft για τη δημιουργία του Exchange Open Neural Network (ONNX) που σχεδιάστηκε για να διευκολύνει την ομαλή μετακίνηση μεταξύ frameworks.

Τώρα έχουν ενσωματώσει το ONNX στο PyTorch1.0, έτσι ώστε αυτές οι πλατφόρμες να μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικά με άλλα frameworks και οι προγραμματιστές να μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις.

Το Facebook έχει επίσης αποκαλύψει το σχέδιό του για τη συγχώνευση των code bases των PyTorch 0.4 και Caffe2 κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, για να δημιουργήσει ένα ενοποιημένο framework που θα υποστηρίζει πολλαπλά χαρακτηριστικά.

Η κυκλοφορία της beta έκδοσης του PyTorch προβλέπεται μέσα στο 2018. Θα είναι μια συλλογή tools, libraries, datasets, training models κ.λπ. ανοιχτού κώδικα.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS