ΑρχικήinetΗ Apple στη κορυφή των wearables. Άνοδο πωλήσεων για το Apple Watch

Η Apple στη κορυφή των wearables. Άνοδο πωλήσεων για το Apple Watch

Οι πωλήσεις του Apple Watch έθεσαν πέρυσι ένα νέο ρεκόρ, σύμφωνα με τα στοιχεία που μας προσφέρει η Canalys, σημειώνοντας ανάπτυξη όχι λιγότερη του 54% έναντι του 2016.

Τα νέα Apple Watch Series 3 ήταν το μοντέλο που τροφοδότησε την ανάπτυξη, καθώς από μόνο του αντιπροσωπεύει σχεδόν 9 εκατομμύρια μονάδες που αποστάλθηκαν ετησίως.

Η Canalys αναφέρει ότι η σειρά 3 ήταν υπεύθυνη για το ήμισυ περίπου των πωλήσεων των Apple Watch το 2017, αν και τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι τα μοντέλα της σειράς 2 και παλαιότερων τα πήγαν εξίσου καλά κατά τη περίοδο μεταξύ Ιανουάριο και Δεκέμβριο.Apple Watch

Το τέταρτο τρίμηνο του έτους ήταν αυτό που σημείωσε τις μεγαλύτερες πωλήσεις φέρνοντας αύξηση του ύψους 32% φθάνοντας έτσι τα 8 εκατομμύρια. Η εταιρεία αναλυτών αναφέρει ότι αυτό είναι το καλύτερο τρίμηνο όχι μόνο για την Apple, αλλά και για κάθε άλλη κατασκευαστική εταιρεία που ασχολείται με wearable προϊόντα.

Η ισχυρή απόδοση του Apple Watch βοήθησε την Apple να γίνει ο βασιλιάς των wearables, καθώς κανένας άλλος κατασκευαστής δεν μπορεί να φτάσει τις πωλήσεις της μέχρι στιγμής.

«Η Apple έχει κερδίσει το παιχνίδι των wearables» δήλωσε ο Jason Low, Ανώτερος Αναλυτής της Canalys. Παρά τα καινοτόμα σχέδια, όπως τα περιστρεφόμενα πλαίσια και οι κυκλικές οθόνες που εισάγουν ορισμένες αντίπαλες κατασκευαστικές, η Apple βρίσκεται στην κορυφή καθώς εστιάζει στην βασική βάση των iPhone χρηστών της. Οι πρόσφατες ενημερώσεις της σειράς 3, όπως το GymKit και το Apple Heart Study, αποτελούν χρήσιμα και αρκετά ελκυστικά χαρακτηριστικά που πείθουν τους χρήστες να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για αξεσουάρ.

Το Apple Watch Series 3 σημειώνει μεγαλύτερη επιτυχία στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και την Αυστραλία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS