Κινέζοι και Ιρανοί hacker ανανεώνουν τις επιθέσεις τους στις Αμερικάνικες εταιρείες
infosec

Κινέζοι και Ιρανοί hacker ανανεώνουν τις επιθέσεις τους στις Αμερικάνικες εταιρείες

Επιχειρήσεις και κυβερνητικές υπηρεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν γίνει στόχος επιθέσεων από Ιρανούς και Κινέζους hacker που οι ειδικοί της...
Read More
infosec

Το Microsoft Teams εκτός λειτουργίας. Επιτυχής αποκατάσταση

Ο μεγάλος ανταγωνιστής του Slack της Microsoft, το Microsoft Teams, βρέθηκε εκτός λειτουργίας χτες. Οι χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα σύνδεσης με...
Read More
infosec

Hacked από Ινδούς το website του Υπουργείου Εξωτερικών του Πακιστάν

Εν μέσω έντονων εντάσεων μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν μετά από τη θανατηφόρα επίθεση Pulwama στις 14 Φεβρουαρίου, το Σάββατο, ο...
Read More
infosec

Η Google προσπαθεί να προστατεύσει το password σας από hackers

Οι μαζικές παραβιάσεις των password είναι πάρα πολύ συνηθισμένες αυτές τις μέρες. Γι’ αυτό η Google προσπαθεί να επιδιορθώσει το...
Read More
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
Latest Posts

Το Facebook αφαίρεσε την διαγραφή από τα post του;

διαγραφήΟι χρήστες του Facebook, που έχουν δημοσιεύσει ορισμένα «ενδιαφέροντα» πράγματα κατά τη διάρκεια των μαθητικών τους χρόνων, πάντα είχαν την δυνατότητα να διαγράψουν αυτά τα posts όταν κάποια στιγμή έρχεται η ώρα για την πρώτη τους συνέντευξη για εργασία.

Αλλά το Facebook έσπειρε πρόσφατα στους χρήστες του τον πανικό, αφού άλλαξε την επιλογή “διαγραφή” στα posts για ορισμένους desktop χρήστες!

Η αλλαγή αναφέρθηκε από την VentureBeat, η οποία παρατήρησε τη σύγχυση μεταξύ ορισμένων ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Facebook στους επιτραπέζιους υπολογιστές τους.

Λίγο αργότερα ωστόσο, τα VentureBeat και Gizmodo διευκρίνισαν ότι η επιλογή “διαγραφή” είχε απλά μεταφερθεί στην ενότητα “δραστηριότητα καταγραφής” για τους χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών. Αν αυτοί οι χρήστες δεν έβρισκαν πού είχε πάει το κουμπί “Διαγραφή”, αναγκάζονταν να συμβιβαστούν με την επιλογή “απόκρυψη από το χρονολόγιο”.

(Σημείωμα του συγγραφέα: «ο λογαριασμός μου στο Facebook εξακολουθεί να μου επιτρέπει να διαγράψω μηνύματα, τουλάχιστον από τη στιγμή που έχω κάνει αυτή την ανάρτηση. Αυτό σημαίνει ότι το Facebook είτε τροποποίησε απλά την επιλογή “διαγραφή” για κάποιους χρήστες, είτε άλλαξε την επιλογή “διαγραφή” για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είτε αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα.)

Το Facebook κάνει συχνά αλλαγές στην πλατφόρμα του, οπότε δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι η αλλαγή αυτή μπορεί να ήταν μια δοκιμή που ξεκίνησε σε λίγους χρήστες.

Εάν το Facebook αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόφαση να μετακινήσει την επιλογή, θα σας ενημερώσουμε με ένα νέο άρθρο.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *