ΑρχικήgiveawayH Samsung προσπαθεί να κάνει το S7 και S7 Edge σαν το...

H Samsung προσπαθεί να κάνει το S7 και S7 Edge σαν το Note7

samsung-galaxy-note-7-vs-Samsung-galaxy-s7-edge-ti

Με όλες τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ να απαγορεύουν το Samsung Galaxy Note7 και πολλές παγκόσμιες αεροπορικές εταιρείες να ακολουθούν το παράδειγμά τους, οι οπαδοί της εταιρείας χρειάζονται πραγματικά κάποια καλά νέα και ευτυχώς υπάρχουν.

Η Samsung έχει κυκλοφορήσει μια ενημέρωση που φέρει μερικά από τα χαρακτηριστικά του Note 7 στο S7 και το S7 Edge.

Ο φανατικός του Android Hani88 στο XDA Developers, δημοσίευσε λεπτομέρειες για μια ενημερωμένη έκδοση που προσθέτει τα προηγμένα Always-on Display (AOD) χαρακτηριστικά του αποσυρόμενου μοντέλου σε δύο άλλα εμβληματικά τηλέφωνα της εταιρείας.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά AOD περιλαμβάνουν την υποστήριξη ειδοποίησης για Samsung Apps, όπως το Notes, τα προσαρμόσιμα ρολόγια, πληροφορίες μουσικής και την ικανότητα να εμφανίσετε φωτογραφίες στην οθόνη κλειδώματος.

Η εταιρεία ρύθμισε επίσης το AOD για χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας? τώρα απορροφά λιγότερο από το 1 τοις εκατό της διάρκειας ζωής της μπαταρίας ανά ώρα.

Είναι ασαφές εάν η Samsung θα κυκλοφορήσει την ενημέρωση για τα S7 και S7 Edge σε όλες τις περιοχές. Η ίδια η εταιρεία δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό.

Ενώ δεν είναι καμία πλήρης παρηγοριά για την αποτυχία του Note 7 – αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, όπως τα GIF και χαρακτηριστικά S Pen λείπουν – αυτό είναι καλύτερο από το τίποτα και δίνει σε αυτά τα κινητά ορισμένα δροσερά νέα χαρακτηριστικά.

Χωρίς νέα κύρια μοντέλα να αναμένονται μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους, οι νέες ενημερώσεις λογισμικού που παρέχουν νέες λειτουργίες και επιπλέον χρώματα για το S7 και S7 Edge είναι οι μόνες δύο κινήσεις της εταιρείας που διαθέτει αυτή τη στιγμή για να κρατήσει το κύρος της.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS