ΑρχικήbusinessΗ απαγόρευση του Samsung Galaxy Note7 εξαπλώνεται

Η απαγόρευση του Samsung Galaxy Note7 εξαπλώνεται

2016%2f10%2f15%2f21%2fqair907-4e2de-απαγόρευση

Περισσότερες αεροπορικές εταιρείες έχουν πλέον απαγορεύσει το Samsung Galaxy Note7 στις πτήσεις μετά την κυβερνητική υποστήριξη της απαγόρευσης στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Φορείς στην Αυστραλία, την Ασία και την Ευρώπη έχουν ανακοινώσει απαγορεύσεις που εμποδίζουν τους επιβάτες να έχουν τη συσκευή σε πτήσεις φοβούμενοι ότι θα μπορούσε να εκραγεί.

Η Air Berlin απαγόρευσε τα τηλέφωνα με άμεσα.

“Η ασφάλεια είναι πάντα η υψηλότερη από τις προτεραιότητες για την Air Berlin,” ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση. “Ως εκ τούτου η μεταφορά όλων των συσκευών Galaxy Note 7 απαγορεύεται σε όλους, στις πτήσεις της Air Berlin με άμεση ισχύ. Η Air Berlin έχει προηγουμένως απαγορεύσει τη χρήση των συσκευών επί όλων των πτήσεων.”

Ο γερμανικός αερομεταφορέας Lufthansa, φέρεται να σχεδιάζει να επιβάλει μια παρόμοια απαγόρευση σε όλες τις πτήσεις του.

Η Singapore Airlines είπε στη σελίδα της στο Facebook ότι “το smartphone θα απαγορεύεται να φέρεται επί του σκάφους σε όλες τις πτήσεις μας, είτε ο πελάτης το έχει επάνω του, είτε στη χειραποσκευή ή στις check-in αποσκευές, με ισχύ από 16 Οκτωβρίου” κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες της Αυστραλίας έχουν επίσης εκδώσει απαγόρευση για το smartphone.

Η Virgin Australia και η θυγατρική της, Tiger Airways, καθώς και η Qantas και η θυγατρική της Jetstar, έχουν όλες ανακοινώσει απαγορεύσεις σχετικά με τη συσκευή.

«Αυτό οφείλεται σε ανησυχίες σχετικά με ενδεχόμενο κίνδυνο πυρκαγιάς από την μπαταρία της συσκευής μετά από μια σειρά περιστατικών σε όλο τον κόσμο», αναφέρει η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Qantas. «Η απαγόρευση ισχύει για συσκευές που μεταφέρονται στο αεροσκάφος, στις χειραποσκευές, καθώς και στις check-in αποσκευές. Άλλες συσκευές της Samsung δεν περιορίζονται.”

Η Virgin Australia δημοσίευσε μια παρόμοια, αυστηρή προειδοποίηση στην ιστοσελίδα της το Σάββατο. «Η χρήση των συσκευών Samsung Galaxy Note 7 απαγορεύεται από σήμερα σε όλες τις πτήσεις της Virgin Australia και η πλήρης απαγόρευση που ανακοινώθηκε σήμερα είναι ένα πρόσθετο μέτρο ασφαλείας. Αυτό οφείλεται σε ανησυχίες για την ασφάλεια γύρω από τη συσκευή και ακολουθεί την εφαρμογή της απαγόρευσης από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ.»

Η Samsung έχει σταματήσει την παραγωγή του Galaxy Note7 αφού ανακάλεσε περίπου 2,5 εκατομμύρια τηλέφωνα τον Σεπτέμβριο, μετά τις καταγγελίες για έκρηξη μπαταριών

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS