ΑρχικήgiveawayΗ Nike Plus έκδοση του Apple Watch διαθέσιμη από 28 Οκτωβρίου

Η Nike Plus έκδοση του Apple Watch διαθέσιμη από 28 Οκτωβρίου

2up-nike-blackvolt-select-0-1-Watch

Ενώ η Σειρά 2 του Apple Watch είναι διαθέσιμη ήδη από τα μέσα Σεπτεμβρίου, η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας για την Nike plus έκδοση του ρολογιού δεν είχε γίνει γνωστή. Ωστόσο τώρα είμαστε σε θέση να τη γνωρίζουμε.

Η Γαλλική ιστοσελίδα WatchGeneration και το 9to5Mac ανακοίνωσαν ότι η Apple έχει αναρτήσει την 28η Οκτωβρίου ως την ημερομηνία κυκλοφορίας για την έκδοση Nike Plus του Apple Watch της Σειρά 2.

Η παραλλαγή του Nike Plus ρολογιού έχει τα ίδια εσωτερικά χαρακτηριστικά όπως η κανονική Σειρά 2 του Apple Watch, αλλά έχει ένα ειδικό, διάτρητο λουράκι, έρχεται σε τέσσερις μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων και έχει μοναδικά καντράν Nike για το ρολόι.

Το ρολόι έρχεται επίσης με μια εφαρμογή που ονομάζεται Nike Plus Run Club, η οποία δίνει στους δρομείς τις υπενθυμίσεις και τα κίνητρα που χρειάζονται για να συνεχίσουν ή να ξεκινήσουν την προπόνηση, καθώς και τη δυνατότητα να συνδεθούν και να «ανταγωνιστούν» με φίλους. Να θυμίσουμε ότι η εφαρμογή είναι δωρεάν και θα συνεργαστεί με οποιαδήποτε έκδοση του ρολογιού της Apple.

Η τιμή για το ρολόι είναι η ίδια με αυτή της βασικής έκδοσης – $ 369 για την παραλλαγή των 38 χιλιοστών και $ 399 για την παραλλαγή των 42 χιλιοστών – και έτσι αυτή είναι μια ωραία επιλογή για όσους αναζητούν κάτι λίγο πιο σπορ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS