ΑρχικήReviewsΗ Hover Camera είναι εδώ, έτοιμη να τραβήξει εναέριες selfie

Η Hover Camera είναι εδώ, έτοιμη να τραβήξει εναέριες selfie

https-%2f%2fblueprint-api-production-s3-amazonaws-com%2fuploads%2fcard%2fimage%2f245724%2fhover-Camera-hands-on-3

Η Hover κάμερα της Zero Zero Robotics ονομάζεται πλέον Hover Camera Passport.

Μετά την εξασφάλιση πάνω από $ 25 εκατομμυρίων για χρηματοδότηση, η Zero Zero Robotics τελικά κυκλοφόρησε την πτυσσόμενη κάμερα quadcopter – την πρώτη από μια σειρά από κάμερες με περίβλημα από ανθρακονήματα. Το ανθρακόνημα κάνει τον drone αρκετά ελαφρύ ώστε να εξαιρείται από την καταχώριση της FAA και εμποδίζει τους τέσσερις έλικες από το να τραυματίσουν κάποιον.

Το πακέτο περιλαμβάνει δύο μπαταρίες, για έως και 10 λεπτά χρόνο πτήσης η κάθε μία – δύο λεπτά περισσότερο από ό, τι το πρωτότυπο. Η εταιρεία είχε αρχικά σχεδιάσει να κυκλοφορήσει τη συσκευή με τέσσερις μπαταρίες για έως και 30 λεπτά χρόνο πτήσης, αλλά φαίνεται ότι δεν μπορούσε να το πραγματοποιήσει.

Κατά τα άλλα, η Hover Camera Passport είναι σε μεγάλο βαθμό η ίδια με την κάμερα που βγήκε τον Απρίλιο. Εξακολουθεί να ελέγχεται από ένα iPhone 5S (ή νεότερο μοντέλο) που τρέχει iOS 8 ή νεότερη έκδοση ή τηλέφωνο Android που τρέχει Android 4.4 ή νεότερη έκδοση, μέσω ενός app και τα διάφορα συστήματα ελέγχου εξακολουθούν να είναι πολύ πιο εύκολο να κατανοηθούν και να λειτουργήσουν.

Η Hover Camera Passport μπορεί να πετάξει με ταχύτητα έως 17 μίλια ανά ώρα, ανεβαίνει μέχρι τα 16 πόδια και έχει εμβέλεια έως και 66 πόδια. Το υλικό φαίνεται υπέροχο, ειδικά ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός του, αλλά τι γίνεται με την ικανότητά του να σας ακολουθεί και να τραβάει βίντεο και φωτογραφίες με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας υπολογιστή;

Η κάμερα έχει αναγνώριση προσώπου που τραβάει φωτογραφίες μόλις ανιχνεύσει το πρόσωπό σας.

Η Hover Camera Passport επίσης δεν είναι καλή στο να σας ακολουθεί στις σκάλες, ενώ οι ανακλαστικές επιφάνειες όπως το γυαλί παραθύρων φαίνεται να μπερδεύει και να αποπροσανατολίζει την συσκευή.

Η κάμερα ήδη έχει ανταγωνιστές όπως το Mavic Pro, αλλά ο ανταγωνισμός σημαίνει ότι όλα αυτά τα είδη που φέρουν κάμερες πρόκειται να γίνονται όλο και καλύτερα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS