ΑρχικήinetΕπανασχεδιασμός του Google+

Επανασχεδιασμός του Google+

H κοινωνική υπηρεσία της Google, το Google+, φαίνεται ότι ετοιμάζει αλλαγές. Με μια νέα εμφάνιση και δύο νέες προσθήκες δείχνει να επικεντρώνεται σε δύο βασικούς τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τους χρήστες: τις Συλλογές και τις Κοινότητες ή Collections και Communities.google plus

Με επίκεντρο τα ενδιαφέροντα των χρηστών του, η Goοgle αναφέρει ότι νέο Plus συνεχίζει να είναι πολύ εύκολο στη χρήση.Dragon Final Animation

Οι αλλαγές των σχεδιαστών της Google είναι περισσότερο για την καλαισθησία του κοινωνικού δικτύου, και όπως αναφέρει η εταιρεία θα συνεχίσει τις αλλαγές σύμφωνα με τα feedback που λαμβάνει από τα μέλη της.

Νωρίτερα αυτό το έτος στο Goοgle I/O, και κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας αφιερωμένης στο Goοgle Photos ο επικεφαλής του κοινωνικού δικτύου Bradley Horowitz ανέφερε ότι η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να επικεντρωθεί στο να φέρει τους χρήστες κοντά χρησιμοποιώντας τα κοινά ενδιαφέροντα τους.

Έτσι μάλλον σήμερα φαίνεται να βλέπουμε την πρώτη υλοποίηση αυτής της προσπάθειας.

Το ανανεωμένο Goοgle+ θα το δείτε από σήμερα και η Goοgle έχει δημιουργήσει μια ειδική σελίδα για όσους θα ήθελαν να να πουν τη γνώμη τους.

Introducing New Gοogle+

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS