ΑρχικήsecurityH DDoS υπηρεσία των Lizard Squad εκθέτει δεδομένα των επίδοξων hacker

H DDoS υπηρεσία των Lizard Squad εκθέτει δεδομένα των επίδοξων hacker

Οι DDoS υπηρεσίες που υποτίθεται ότι έχουν συσταθεί από την ομάδα Lizard Squad εκθέτουν τα διαπιστευτήρια σύνδεσης των εγγεγραμμένων χρηστών. Η υπηρεσία LizardStresser DDoS-on-demand – μια υπηρεσία DDoS που τροφοδοτείται από hacked οικιακά routers φαίνεται να είναι απελπιστικά ανασφαλής.

Λεπτομέρειες από περισσότερους από 14.000 χρήστες – των οποίων οι κωδικοί πρόσβασης και τα ονόματα χρηστών υπάρχουν αποθηκευμένα σε μορφή απλού κειμένου, είναι ήδη στα χέρια του ερευνητή δημοσιογράφου Brian Krebs (και ίσως και του FBI).

Η ομάδα Lizard Squad που κατέβασε τα δίκτυα του Xbox Live και του PlayStation τα Χριστούγεννα, δημιούργησε μια ιστοσελίδα που προσφέρει υπηρεσίες DDoS για όλους, φυσικά επί πληρωμή.

Η υπηρεσία φαίνεται να έχει κερδίσει ήδη 11.000 δολάρια σε Bitcoins από τους εγγεγραμμένους χρήστες που είχαν καταβάλει χρήματα για τις παράνομες τους υπηρεσίες. Δείτε την εικόνα που δημοσίευσε ο Brian Krebs.Lizard Squad support

Βρετανική αστυνομία συνέλαβε την περασμένη εβδομάδα ένα δεύτερο μέλος της hacking ομάδας στο πλαίσιο μιας συνεχιζόμενης έρευνας που πραγματοποιούν οι ΗΠΑ σε συνεργασία με τη Βρετανία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS