ΑρχικήinetΜουσικό Poster παίζει ρυθμούς drums όταν το αγγίζουν

Μουσικό Poster παίζει ρυθμούς drums όταν το αγγίζουν

Πως θα σας φαινόταν μια διαδραστική εκτύπωση που χρησιμοποιεί διασυνδέσεις; Δύσκολο να το κατανοήσει κανείς; Η εταιρεία Novalia προσπαθώντας να διατηρήσει την έντυπη μορφή αφού πια οι εκτυπώσεις τείνουν να εξαφανιστούν σκέφτηκε ένα νέο project.

H Novalia που αποτελείται από μια ομάδα επτά προγραμματιστών και σχεδιαστών από το Ηνωμένο Βασίλειο κατάφερε να μετατρέψει το χαρτί σε μια διαδραστική πλατφόρμα.

Το πρώτο project τους είναι ένα διαδραστικό πόστερ που ονόμασαν drum kit. Είναι σε θέση να παράγει έως και επτά διαφορετικούς ήχους, η ομάδα αναφέρει ότι θα μπορούσατε να παίξετε τα αγαπημένα σας τραγούδια, ή να προσθέσετε το παίξιμο σας στους υπάρχοντες ήχους, αναφέρει το Mashable.

Λειτουργεί χρησιμοποιώντας αισθητήρες αφής εκτυπωμένους με ηλεκτρικά αγώγιμο μελάνι. Η αφίσα με αυτή την τεχνολογία αναγνωρίζει αν κάτι την έχει αγγίξει, με τον ίδιο τρόπο που μια οθόνη αφής σε μια έξυπνη συσκευή αναγνωρίζει τα δάχτυλά σας.

Αυτή τη στιγμή αναπτύσσονται δυο εκδοχές της αφίσας. Μια που θα μπορεί να συνδεθεί μια συσκευή iPhone ή iPad μέσω Bluetooth, και θα παίζει τους ήχους  ασύρματα, και μια αυτόνομη έκδοση που μετατρέπει την επιφάνεια της αφίσας σε ηχείο.

Η ομάδα μέσω του Kickstarter αναζητεί χρηματοδότηση για να εξελίξει το project και να το προχωρήσει στη μαζική παραγωγή.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS