ΑρχικήinetΟ Kim Dotcom ετοιμάζει κρυπτογραφημένη υπηρεσία μηνυμάτων και τα emails έρχονται

Ο Kim Dotcom ετοιμάζει κρυπτογραφημένη υπηρεσία μηνυμάτων και τα emails έρχονται

kim-dotcomΟ κ. Kim Dotcom δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος που του επέτρεψαν να ξεκινήσει και πάλι μια υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων ή που γίνεται αντικείμενο συζήτησης σε στέκια διεθνών πολιτικών.

Ο επιχειρηματίας σχεδιάζει να ξεκινήσει μια νέα υπηρεσία μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τις αποκαλύψεις για τις δράσεις της NSA. Η νέα του υπηρεσία (για να μπεί περισσότερο στην μύτη της Αμερικάνικης κυβέρνησης) θα είναι μια ιστοσελίδα κρυπτογραφημένων μηνυμάτων και θα είναι έτοιμη εντός των επόμενων έξι εβδομάδων.
Η νέα υπηρεσία θα είναι στημένη στο cloud και η πρώτη έκδοση της θα προσφέρει κρυπτογραφημένες συνομιλίες εντός του Μega και θα είναι μόνο στο web. Όπως αναφέρει ο φιλόδοξος και αμφιλεγόμενος αντιδραστικός ακτιβιστής τα apps θα ακολουθήσουν σύντομα. Από εκεί και πέρα​​, ο Dotcom θέλει να δημιουργήσει υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επίσης κρυπτογραφημένη.

“Αναμένουμε να έχουμε τα μηνύματα στο Mega σε τέσσερις έως έξι εβδομάδες, τις εφαρμογές σε δύο με τρεις μήνες και μια πλήρους κλίμακας κρυπτογραφημένη υπηρεσία email αναμένεται να κυκλοφορήσει σε έξι έως εννέα μήνες,” ανέφερε ο Dotcom στο TorrentFreak.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS