ΑρχικήinetΤελείωσε επιτέλους το Antennagate

Τελείωσε επιτέλους το Antennagate

steve-jobs-iphone-

Για αρκετούς Αμερικανούς σήμερα ήταν η τυχερή τους μέρα. Και αυτό διότι βρήκαν στα γραμματοκιβώτια τους 15 δολάρια χωρίς να υπάρχει κάποια αιτιολογία.

Γιατί; Διότι πίσω στο 2010 ο Steve Jobs δεν κατάφερε να πείσει το κόσμο ότι έπρεπε να πιάνουν το iPhone με το “σωστό” τρόπο.

Σε περίπτωση που δεν θυμάστε, τον Ιούλιο του 2010 η Apple κυκλοφόρησε το iPhone 4, το οποίο είχε και έχει το πιο επαναστατικό design για κινητό και κατάφερε να αφήσει πίσω τους αντίπαλους του πολλά χιλιόμετρα.

Ωστόσο, το iPhone 4 είχε ένα πρόβλημα. Η κεραία του βρίσκονταν στο εξωτερικό τη συσκευής και όταν το κρατούσατε με έναν συγκεκριμένο τρόπο τότε το σήμα έπεφτε.

Στη χειρότερη περίπτωση να γίνονταν το λεγόμενο “death grip” οπού το σήμα χάνονταν εντελώς και η κλήση τερμάτιζε.

Όντως θυμωμένος ο Steve Jobs προσπάθησε να πείσει του πάντες ότι αυτό δεν ήταν πρόβλημα και έκανε ένα ειδικό event όπου αποκάλεσε όλο το τεχνολογικό τύπο χαζό, και προσπάθησε να αποδείξει ότι και οι συσκευές των ανταγωνιστών του είχαν αντίστοιχο πρόβλημα. Στη συνεχεία η Apple άλλαξε τον αλγόριθμο που μετρούσε τις μπάρες του σήματος και έδωσε σε όσους ήθελα δωρεάν θήκες όπου έλυναν το πρόβλημα.

Παρόλα αυτά όμως, υπήρξαν αρκετές αγωγές για το θέμα, όπου ένωσαν τις δυνάμεις τους και μπήκε ένα τέλος το Φεβρουάριο του περασμένου χρόνου, με το το αποτέλεσμα να είναι οι χρήστες που είχαν αγοράσει τη συσκευή να μπορούν να επιλέξουν ή ακόμα μια θήκη ή 15 δολάρια. Αυτή η επιταγή των 15 δολαρίων είναι το δώρο αρκετών τυχερών Αμερικανών σήμερα.

Όσο για το αν θα στείλουν τέτοιες επιταγές και παραέξω, είναι άγνωστο.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS