ΑρχικήinetΕισαγωγή στην ανάπτυξη εφαρμογών iPhone/iPad από το iStorm

Εισαγωγή στην ανάπτυξη εφαρμογών iPhone/iPad από το iStorm

8ωρη Εκπαίδευση: «Ανακαλύπτοντας τα μυστικά του Xcode» Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή, 14-17 Μαΐου 2013, 18:00 – 20:00

istormΟ νέος κύκλος Σεμιναρίων Ανάπτυξης Εφαρμογών iPhone / iPad, που διοργανώνουμε με μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία με τo iAppsHellas θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα την 13-17 Μαΐου. H τελευταία έκδοση 4.6 του Xcode, η ανάπτυξη κοινών (universal) εφαρμογών για iPhone & iPad, η παραμετροποίηση των εφαρμογών για το νέο iPhone 5, η μεταφορά εφαρμογών από το iPhone σε iPad, το Story Board , θέματα iCloud και τα Push Notifications, είναι λίγα μόνο από τα νέα θέματα που θα εμπλουτίσουν το Σεμινάριο.

 

Οι ώρες εκπαίδευσης είναι 8, ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος για περαιτέρω εμβάθυνση στο θέμα, ενώ υπενθυμίζουμε ότι καθώς η αίθουσά μας μπορεί να φιλοξενήσει έως 16 άτομα, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να φροντίσει εγκαίρως για την κράτηση θέσης.

 

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου, από τις 6:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ένα εισαγωγικό σεμινάριο γνωριμίας με το Xcode, την πανίσχυρη και ευέλικτη γλώσσα προγραμματισμού που προσφέρεται δωρεάν από την Apple, για την ανάπτυξη εφαρμογών για το iOS. Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού και επιθυμούν να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του Xcode, κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στο θαυμαστό κόσμο της δημιουργίας εφαρμογών για το iOS.

 

Η παρακολούθηση της Παρουσίασης είναι Δωρεάν.

 

Την Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή, 14-17 Μαΐου, από τις 6:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η 8ώρη hands–on εκπαίδευση στο Xcode 4.6. Η εκπαίδευση απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις Xcode και θέλουν να τις βελτιώσουν, να λύσουν τυχόν απορίες ή να ενημερωθούν για τις πλέον προηγμένες τεχνικές και δυνατότητες.

 

Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν, επίσης, μέσω συγκεκριμένων παραδειγμάτων, πώς θα μπορέσουν να συνδυάσουν τα εργαλεία που δίνει το Xcode, προκειμένου να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη υλοποίηση.

 

Η παρακολούθηση της 8ωρης εκπαίδευσης κοστίζει 80€ / άτομο.

 

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον άρτια εξοπλισμένο χώρο σεμιναρίων του καταστήματός μας στην Πλατεία Κολωνακίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Δηλώστε σήμερα κιόλας συμμετοχή στο συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στο ημερολόγιο σεμιναρίων του iStorm, πατώντας εδώ

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS