ΑρχικήinetΗ Google ετοιμάζεται να δώσει πρόσβαση των Google Maps στα Windows Phone

Η Google ετοιμάζεται να δώσει πρόσβαση των Google Maps στα Windows Phone

windows phone

Σε προηγούμενη δημοσίευση σας είχαμε μεταφέρει την πληροφορία ότι η Google εμπόδιζε την πρόσβαση στους χρήστες των Windows phones στο domain της maps.google.com. Η Google απάντησε σε αυτές τις δημοσιεύσεις και ανέφερε ότι υποστηρίζει μόνο Webkit browsers και από τα Windows Phones δεν έχουν ένα πρόγραμμα περιήγησης που λειτουργεί σε αυτή την πλατφόρμα, γι’αυτό και οι χρήστες τους είχαν αποκλειστεί από την υπηρεσία.

Το Next Web κατάφερε να μιλήσει με την Google η οποία δήλωσε ότι θα κάνει αλλαγές για να επιτρέψει στους χρήστες των Windows Phone να έχουν πρόσβαση. Για μια ακόμη φορά υπερασπίστηκε την κίνηση αυτή λέγοντας ότι ήταν ένα ζήτημα απόδοσης και όχι μια κίνηση αποδυνάμωσης της πλατφόρμας των Windows Phone. Η Google δήλωσε:
[quote]
Δοκιμάζουμε περιοδικά την συμβατότητα των Google Maps με διάφορα προγράμματα περιήγησης για κινητά για να βεβαιωθούμε ότι θα παραδίδουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους τελικούς χρήστες.

Στην τελευταία δοκιμή μας, τα κινητά που χρησιμοποιούσαν Internet Explorer ακόμα δεν μπορούν να προσφέρουν μια καλή εμπειρία στους χάρτες μας αφού δεν δίνουν δυνατότητα μετακίνησης ή να μεγέθυνσης και αδυνατούν να εκτελέσουν βασικές λειτουργίες του χάρτη. Ως εκ τούτου, επιλέξαμε να συνεχίσουμε να ανακατευθύνουμε τους χρήστες κινητών με IE στο Google.com, όπου θα μπορούσαν να κάνουν τουλάχιστον τοπικές αναζητήσεις. Ο Firefox browser για κινητά προσφέρει μια κάπως καλύτερη εμπειρία για τον τελικό χρήστη και γι ‘αυτό δεν υπάρχει ανακατεύθυνση από τους χρήστες στο Google search.

Οι πρόσφατες βελτιώσεις στον Internet Explorer για κινητά και το Google Maps φαίνεται να προσφέρουν μια καλύτερη εμπειρία και αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε για την κατάργηση της ανακατεύθυνσης. Θα συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε την συμβατότητα των Google Maps και με άλλα προγράμματα περιήγησης για κινητά για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες.[/quote]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS