ΑρχικήHow To5 εφαρμογές για να δώσετε ένα '90s look στις instagram φωτογραφίες σας

5 εφαρμογές για να δώσετε ένα ’90s look στις instagram φωτογραφίες σας

Για όλους εσάς που έχετε μια αθεράπευτη αγάπη για τα 90s και τρέλα με το instagram βρήκαμε τις 5 καλύτερες εφαρμογές για να δώσετε στις φωτογραφίες σας το look που τόσο αγαπάτε

instagram
1. BitCam
Το BitCam είναι μια απλή εφαρμογή για την κάμερα που μιμείται το στυλ των λειτουργικών συστημάτων των παλιών υπολογιστών, όπως το κλασικό Mac OS. Έχετε τρία διαφορετικά επίπεδα pixelation (FatBits, Standard και Super-Res). Εάν όμως θέλετε να έχετε έγχρωμα γραφικά θα χρειαστεί να πληρώσετε 1,99 δολάρια.
2. VHS Photo App
Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε είτε να τραβήξετε μια φωτογραφία ή να επεξεργαστείτε μια υπάρχουσα φωτογραφία και να της δώσετε ένα 3D αποτέλεσμα. Σας επιτρέπει να πειράξτε μόνο τη ρύθμιση της γωνίας και το radius, αλλά είναι αρκετό για να δώσετε μια ρετρό αισθητική.
3. Camcorder – Record VHS Home Videos
Το όνομα τα λέει όλα! Η εφαρμογή σας επιτρέπει να τραβάτε βίντεο δίνοντας την αίσθηση του παλιού και το κυριότερο η εφαρμογή είναι δωρεάν!
4. Famicam64
Αν και τα ’90s μας έφερε προηγμένα 3D γραφικά στους υπολογιστές, τα 2D sprites ακόμα κυβερνούσαν τον κόσμο του gaming. Κονσόλες παιχνιδιών όπως: NES, SNES, Sega Genesis και Commodore 64 το αποδεικνύουν.
Το Famicam64 αναπαράγει δεκάδες διαφορετικά γραφικά στυλ παιχνιδιών από εκείνη την εποχή.
5. 1967
Η εφαρμογή που ονομάζεται 1967 σας δίνει 10 δωρεάν φίλτρα και αν πληρώσετε 1,99 δολάρια τότε θα έχετε διαθέσιμα 64 διαφορετικά φίλτρα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS