ΑρχικήinetΗ νέα έκδοση των Windows 10 Mobile και στο παλιό σας κινητό!

Η νέα έκδοση των Windows 10 Mobile και στο παλιό σας κινητό!

Τον Μάρτιο, όταν η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα την αναβάθμιση του Windows 10 Mobile για τις συσκευές Windows Phone, η εταιρεία αποφάσισε να αφήσει πίσω της σχεδόν το 50 τοις εκατό των υπαρχόντων μοντέλων του lineup της, έτσι ώστε μόνο τα μισά από τα τηλέφωνα που βρίσκονται στο οικοσύστημα της θα μπορούσαν να εγκαταστήσουν το νέο λειτουργικό σύστημα.
Κατά συνέπεια, το ίδιο συμβαίνει και με την επετειακή ενημέρωση των Windows 10 Mobile, αλλά μια ομάδα έμπειρων προγραμματιστών προσπαθεί να το αλλάξει αυτό.

Windows
Η ομάδα DHT έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εργαλείο που καθιστά δυνατό να εγκαταστήσετε τα Windows 10 Mobile build 14.393,5 σε παλιές συσκευές Windows Phone με λίγες μικροδιορθώσεις. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της λύσης αυτής, αυτό το app θα σας βοηθήσει να βάλετε την νέα ενημέρωση Redstone και ίσως αργότερα να αναβαθμίσετε το παλιό σας Lumia, με την ομάδα να λέει ότι το εργαλείο αυτό υποστηρίζει όλες τις συσκευές Nokia Lumia και όλες τις συσκευές της Microsoft Lumia εκτός της σειράς x50.

Προς το παρόν δεν μπορεί να υποστηρίξει τα τηλέφωνα που έχουν μόνο 512 MB μνήμη RAM, αλλά οι προγραμματιστές δηλώνουν ότι ψάχνουν να βρουν λύση γι αυτό και ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουν κάποια ενημέρωση.
Τι ακριβώς κάνει λοιπόν αυτό το τέχνασμα?
Ορίζει οποιοδήποτε Windows Phone να χαρακτηριστεί ως Lumia 950 XL μονής ή διπλής SIM, με αυτό τον τρόπο ξεγελάει τους διακομιστές της Microsoft να πιστέψουν η αναβάθμιση γίνετε για μια διαφορετική συσκευή.
Φυσικά, αυτή η μέθοδος δεν έρχεται χωρίς κίνδυνους και προφανώς η Microsoft δεν συνιστά σε κανέναν να απευθυνθεί σε τέτοια κόλπα για να εγκαταστήσει τα Windows 10 Mobile σε ένα μη υποστηριζόμενο τηλέφωνο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS